Goedkope oplossingen om je huis gezelliger te maken

Gastartikel
gezelliger
Je zal merken dat je in het najaar, nu je veel meer thuis zit dan in de zomer, plotseling dingen in je interieur tegenkomt die je eigenlijk allang had moeten veranderen. Dingen waar je nooit de energie of het geld voor hebt om iets aan te doen. Gelukkig kan je veel eenvoudige veranderingen doorvoeren die in een handomdraai en voor weinig geld geregeld zijn en een wereld van verschil uitmaken.
Is jouw bank al jaren aan vervanging toe? Een nieuwe bank kost veel geld, dus waarom zou je niet kijken of je jouw bank een opfrisbeurt kan geven? Je kan natuurlijk een grand foulard kopen of zelf nieuwe kussenhoezen maken. Dat is, als je een beetje handig bent met de naaimachine, in een half dagje geregeld. Als je bank er nog slechter aan toe is kan je extra vulmiddel kopen voor je kussens om ze meer volume te geven. Je kan voor een paar tientjes een grote zak kopen bij winkels die schuimrubber voor matrassen verkopen. Als de leuningen van je bank extra opvulling nodig hebben kan je hiervoor bij een stoffenhandel een speciaal schuim kopen dat je tussen de leuning en de bekleding kan spuiten om ze een robuuster uiterlijk te geven.

Omdat de ouderwetse gloeilampen niet meer mogen worden verkocht kan je beter hanglampen ophangen op de plek waar je nu spotjes hebt. De nieuwe spaarlampen geven namelijk een veel te kil licht. Daar hoort natuurlijk een kleurtje in je woonkamer bij, want kleuren zijn weer helemaal in. Felle neonkleuren in combinatie met meer neutrale tinten, blauw- en aquatinten in combinatie met warm roos en zandgeel of groentinten in combinatie met zachte blauwtinten en bloemenkleuren. Denk ook aan je kinderen (als je die hebt), die nu ook meer thuis zullen zitten spelen. Koop leuk speelgoed voor ze, zoals lego, waar ze urenlang mee zoet kunnen zijn.

13 gedachten over “Goedkope oplossingen om je huis gezelliger te maken

  1. Roos schreef:

    Hihi ik had mezelf voorgenomen om alleen mensen te volgen wiens blog ik echt leuk vind: en dit is daar ÊÊn van!! 🙂
    Super leuke tips, ik hoop snel een kussenhoes te gaan maken

    X

  2. Neys Rotan Lifestyle schreef:

    De tip die je geeft over het oppimpen van je bankstel vind ik wel een goede. Het kost zomaar een paar honderd tot een paar duizend om een nieuw bankstel te kopen terwijl je hem gemakkelijk als nieuw kunt laten lijken en kunt aanpassen. Verder ook goede tips om nog eens iets te besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.