SLAAPKAMER INSPIRATIE

Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat we op zoek zijn naar een ander huis. We wonen nu in een huurhuis, en we zijn op zoek naar een koophuis. Er is genoeg te koop en we hebben een paar huizen bekeken, maar we zijn er nog niet uit. Ondertussen zijn we ons al wel aan het oriënteren, we hebben al wat inspiratie opgedaan in de bouwmarkt en ook op internet zoek ik naar plaatjes van mooie huizen. Vandaag was ik op zoek naar foto’s van mooie slaapkamers en ik besloot er een artikel over te maken.

Ik wil een huis met minimaal vier slaapkamers. Een voor ons, een voor Nomi, een voor een (hopelijk) tweede baby en een kamertje waar ik bijvoorbeeld het droogrek en de strijkplank neer kan zetten. Ik vind Nomi’s slaapkamer nog steeds heel mooi, en ook in ons nieuwe huis wil ik sowieso een roze muur. Een muursticker zoals op deze foto vind ik heel gaaf, misschien ga ik daar wel een keer naar op zoek.
Ook wil ik graag een vaste trap naar de zolder. Ik heb een soort van laddervrees en een vlizotrap is dus niet echt mijn ding (ik was laatst heel trots op mezelf toen ik naar zolder was gegaan, maar Bart snapte dat niet helemaal). Daar kunnen we een slaapkamer van maken, of ik kan mijn spullen daar neerzetten. Ik vind een dakraam gordijn zoals je op deze foto ziet erg leuk voor een zolder.
Wat ik ook heel mooi vind, is zo’n soort muur. Een muur in een andere kleur verven of behangen vind ik sowieso leuk, en deze kleur vind ik heel mooi. Het is wel een heftige kleur en het moet natuurlijk wel passen bij de rest van de slaapkamer.
Dit is veel rustiger, maar daar hou ik ook wel van. Grijstinten vind ik erg mooi, dus het zou best kunnen dat onze slaapkamer er een beetje zo uit gaat zien. Het voordeel hiervan is, dat het niet snel gaat vervelen.
Ik kwam deze foto tegen en zo’n kleur op de muur vind ik ook wel heel gaaf. Ik zou niet snel kiezen voor zo’n soort bed, maar de lichtblauwe muur vind ik heel mooi. Het is rustig en fris, en ik denk dat ik dit over een aantal jaar nog steeds mooi zou vinden.
We zijn er dus nog lang niet uit, maar ik ben al wel allemaal ideeën aan het opdoen. Wat vinden jullie van dit soort inspiratie artikelen, moet ik het vaker doen?
Gerelateerde artikelen:

10 gedachten over “SLAAPKAMER INSPIRATIE

  1. Kirsten schreef:

    Wat een mooie inspiratie zeg, leuk om te zien. Ik kan niet wachten tot ik later een eigen huisje heb en die helemaal zelf kan inrichten. Dan wil ik ook wel zulke mooie kamers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.