De leuke dreumesmomentjes van Lenn

lenn

Toen Nomi een dreumes was, schreef ik regelmatig over haar leuke dreumesmomentjes. Vlak voordat ze 2 werd sloot ik het af. Maar nu Lenn ruim een jaar is, beleven we weer flink wat leuke dreumesmomentjes. Vandaag deel ik er een paar met jullie!

 • Lenn zegt de laatste tijd telkens ‘bah’ als hij iets in zijn mond stopt. Zowel bij eten als bij speelgoed (houdt dat ooit op?). Waarschijnlijk doordat ik regelmatig ‘bah’ zeg als hij iets in zijn mond stopt wat daar niet hoort. Hij associeert het nu gewoon met iets in zijn mond stoppen!
 • Niezen is blijkbaar heel grappig. Als ik nies, begint hij te schaterlachen.
 • Lenn stalkt Nomi nogal. Hij wil graag samenspelen met Nomi en achtervolgt haar overal. Nomi zegt regelmatig ‘Nee, Lenn, nu wil Nomi even alleen!’
 • Als Lenn klaar is met eten, roept hij ‘op!’. Ook als hij maar één hapje gegeten heeft, en zijn bord nog zo goed als vol is. ‘Op’ betekent bij hem blijkbaar ‘klaar’.
 • Hij is gek op de stofzuiger. Hij loopt mee, klimt erop, wil zelf de stang vasthouden… Alles aan de stofzuiger is blijkbaar leuk.

 • Kitten Pablo is Lenns beste vriendje. Ze zijn regelmatig aan het knuffelen en Pablo komt gezellig bij hem op schoot liggen.
 • Lenn is een beetje verliefd op de leidster van Nomi’s peuterspeelzaal. Hij wil daar telkens blijven, en laatst liep hij snel terug om haar een kusje te geven.
 • Als hij trots is op zichzelf, gaat hij klappen. Toen hij net liep klapte hij vaak voor zichzelf als hij een stukje had gelopen, en ook als ik ‘goed zo’ zegt, krijgt hij een applausje van zichzelf.
 • Als we boodschappen doen, doet hij er alles aan om aandacht te krijgen van de caissière. Hij speelt Kiekeboe (of nou ja, hij doet zijn handen voor zijn gezicht of verstopt zich, komt dan tevoorschijn en roept ‘da!’). En de caissières vinden het vaak heel erg leuk!

 

Dat was hem voor nu, maar ik denk dat er nog veel leuke dreumesmomentjes gaan komen. En die zal ik natuurlijk weer met jullie delen!

 

13 gedachten over “De leuke dreumesmomentjes van Lenn

 1. Merel schreef:

  Wat klinkt dat heerlijk! Mijn meiden hadden last van de dreumespuberteit haha, dus die fase was vooral één grote strijd. Maar aan de andere kant is dat ontdekken en zijn die geweldige schaterlachjes zo ontzettend mooi. Lekker van genieten!

 2. Wendy schreef:

  Aahhh, haha veel herkenbare momentjes met Lot! Ze stalkt haar grote zus soms ook een beetje, stiekem vind ik dat heel schattig. En ze noemt iedereen “oma”, hahaha, sta je daar in de winkel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.