ELF EYEBROW TREAT & TAME

Ik heb van mezelf al best donkere wenkbrauwen, maar sommige haartjes zijn wat lichter, waardoor ze er niet helemaal egaal uitzien. Om ze wat mooier te krijgen, besloot ik dit ‘verwenpakket’ van Eyes Lips Face in de kleur ‘dark’ eens te proberen. Dit product bestaat uit een gel en een soort van mascara, die samen zorgen voor mooie, volle wenkbrauwen.

Je begint met de gel, die vitaminen bevat die de haarfollikels stimuleert, en zo de aangroei bevorderd. Dit breng je aan met een kwastje en dat gaat best makkelijk. Doordat het doorzichtig is, zie je niet zo goed waar je al bent geweest, maar ik doe het een beetje op de gok.

Daarna gebruik je het borsteltje, waarmee je de mascaraformule (die verrijkt is met vezels) aanbrengt. Deze zorgt ervoor dat je wenkbrauwen voller worden, maar er nog steeds heel natuurlijk uitzien. Ik moet zeggen dat dit heel fijn werkt, zo’n borsteltje. Je hebt je wenkbrauwen ook meteen in model, haartjes steken niet meer de verkeerde kant op. Daarnaast is het heel makkelijk en je bent er heel snel mee klaar.

Zo zien mijn wenkbrauwen eruit zonder make-up, je ziet dat ze op sommige plekken wat lichter zijn. 
En hier draag ik de producten. Het verschil is niet heel groot, maar mijn wenkbrauwen zijn net wat voller en ik zie minder lichte plekjes. Het maakt mijn wenkbrauwen wel wat harder, maar dat voel ik allen als ik eraan zit. Ik voel absoluut niet dat er iets in mijn wenkbrauwen zit. Aanrader dus!
Je kunt dit product en heel veel andere goedkope make-up kopen via Eyeslipsface.nl. Deze Eyebrow Treat en Tame kost € 4,00. 

18 gedachten over “ELF EYEBROW TREAT & TAME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.