ELF LIP EXFOLIATOR

Jullie weten vast wel dat ik een groot fan ben van Eyeslipsface en toen ik deze lip exfoliator zag, moet ik hem gewoon uitproberen. Het is een peeling die dode huidcellen verwijderd en daardoor worden je lippen erg zacht. De peeling bevat extracten van jojoba, karitéboter, avocado, druif en vitamine E.

Wat echt heel handig is, is dat de peeling de vorm heeft van een lippenstift. Hierdoor kun je het heel makkelijk aanbrengen op je lippen. Nadat je het hebt aangebracht, masseer je het in en daarna spoel je het af met water. Nadat ik het heb gebruikt, voelen me lippen echt super zacht aan. Het scrubben van mijn lippen is iets wat ik eigenlijk niet zo vaak deed, maar met dit product is het zo makkelijk dat ik het zeker vaker ga doen. Dit is dus echt een aanrader! 
Je kunt deze lip exfoliator kopen via Eyeslipsface.nl, voor maar € 4,00.

16 gedachten over “ELF LIP EXFOLIATOR

  1. Niny schreef:

    Gaaf! Ik wil nog steeds eens producten van ELF bestellen maar het schiet er steeds bij in. Kan het kloppen dat dit product niet meer op de site staat? Ik kan hem niet vinden namelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.