DR VAN DER HOOG PRETTY PEACHY MASKER

Ik vind het heel fijn om zo nu en dan een maskertje te gebruiken en die van Dr. van der Hoog horen absoluut bij mijn favorieten. Vandaag review ik het Pretty Peachy kant en klaar masker, die verkwikkend en verzachtend schijnt te zijn voor je huid.

Een voordeel van de maskertjes van Dr. van der Hoog is, dat er zo lekker veel inzit. Je kunt het dus erg ruim aanbrengen, wat ik zelf erg fijn vind. Als je het goed af kunt sluiten, kun je er ook twee keer mee doen. 
Het masker voelt echt heel lekker, heel romig en zacht. Het is makkelijk te verdelen over je gezicht en het prikt absoluut niet. De geur is ook echt heel erg lekker, heel zoet en het doet me denken aan de zomer. 
Voor – tijdens – na

Op de eerste foto is mijn huid duidelijk roder dan op de laatste. Daarnaast ziet mijn huid er wat rustiger uit en mijn huid voelt echt heel lekker zacht. Ook bleef mijn huid (volgens mijn vriend) heel lang lekker ruiken. Dit masker is echt een aanrader! 

27 gedachten over “DR VAN DER HOOG PRETTY PEACHY MASKER

  1. Kirsty schreef:

    Haha dat detail dat je huid erna lekker blijft ruiken doet het hem toch wel een beetje voor mij! Ook fijn dat je huid er lekker zacht van wordt!

  2. Demi schreef:

    Mmmm perzik daar houd ik van! Maskertjes aanbrengen vind ik soms wel leuk om te doen en zeker met de dr van der hoog maskers heb ik na het aanbrengen altijd het idee dat mijn huid gekalmeerd is en zachter aanvoelt. Het ontspan moment ergens daar in het midden heb ik alleen nog nooit ervaren haha.
    Liefs, Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.