ELF OOGSCHADUWPALETTE

Ik ben echt een groot fan van het budgetmerk ELF. De make-up en accessoires die ze verkopen zijn echt goedkoop, maar de kwaliteit is erg goed. Vandaag review ik een oogschaduwpalette met 32 kleuren. 

Het palette bestaat uit veel verschillende kleuren. Er zitten een aantal bruine kleuren bij, maar je een mooie, natural look mee zou kunnen maken. Ook zitten er hele felle kleuren bij, maar je een leuke, ’s zomers look mee kunt maken. 
De eerste rij bestaat uit lichte, pastelachtige keurtjes. Ik vind ze erg mooi, zeker voor in de lente en zomer.
De kleuren op de tweede rij zijn wat donkerder en de meeste kleuren zijn heel goed gepigmenteerd. Kijk bijvoorbeeld naar de paarse kleur, wauw! 
De kleuren op de derde rij lijken een beetje op de kleuren van de rij erboven, maar ze zijn nog wat donkerder en ook hiervan is de pigmentatie echt heel goed. 
De kleuren op de onderste rij zijn ook echt heel mooi. Kijk bijvoorbeeld hoe mooi de roze kleur is! Ik weet nog niet precies wat voor look ik hiermee zou maken, maar ik vind de kleur echt prachtig.
De kleuren blijven goed en lang zitten, maar een klein nadeel is, dat sommige kleuren een beetje fallouts hebben. 
Ik ben dus heel erg tevreden over dit palette en het is zeker een aanrader! Je kunt het palette voor € 6,00 bestellen op Eyeslipsface.nl.
Pluspunten:
– Veel kleuren
– Goede pigmentatie
– Blijft goed zitten
– Goedkoop
Minpunten:
– Sommige kleuren hebben fallouts
– Alleen online verkrijgbaar

33 gedachten over “ELF OOGSCHADUWPALETTE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.