VIPBOX OKTOBER

Toen ik zaterdagavond thuis kwam, lag de Vipbox weer op de mat. Natuurlijk maakte ik hem meteen open en als eerste zag ik dat er een palette van W7 in zit, een oogschaduwpalette waar ik al heel lang benieuwd naar was, maar die ik nergens kon vinden. Ik was meteen enthousiast, maar natuurlijk zitten er nog meer leuke items in de box. 

Ik kan echt oprecht blij worden van nieuwe make-up, en zeker van palettes als deze. Het is een dupe van Urban Decay’s Naked 2 en deze kost maar € 7,95. Als jullie het leuk vinden, zal ik er binnenkort een review over schrijven. 
In de herfst en winter is handcrème echt onmisbaar voor mij. dus het komt goed uit dat deze handcrème in de Vipbox zit. Hij is van Ziaja en bevat cashmere proteïnen en shea butter, dat de elasticiteit van de huid herstelt en het versterkt de nagels. Klinkt goed, toch? De prijs is ook heel fijn, hij kost namelijk maar € 2,99.
Sinds ik een abonnement op de Vipbox heb, hoef ik bijna nooit meer mascara te kopen, want dit zit regelmatig in de box. Deze keer zit er een mascara in van W7, die volgens dit merk je wimpers ultiem verlengt. Hij kost € 5,95. 
Onderaan zie je een dream lips pencil van Golden Rose. Dit is een product dat ik eigenlijk nooit gebruik en ik denk ook niet dat ik er veel mee ga doen. Het pencil kost € 6,95.
Het laatste item in de box is een liquid eyeshadow pen van LOOkX. Het is best een duur product, deze kost namelijk € 18,95.
Je draait (en draait, en draait, en draait, en net toen ik dacht dat hij stuk was, kwam er opeens oogschaduw uit) aan de onderkant totdat er een sliertje oogschaduw uitkomt. Het bleef er maar uitkomen, dus misschien heb ik toch iets te lang gedraaid. 
Er komt dus meteen heel veel uit, wat een beetje jammer is, maar de kleur vind ik wel heel mooi. Toch vind ik € 18,95 wel erg veel voor deze oogschaduw.
Naar welke producten zijn jullie benieuwd? 

25 gedachten over “VIPBOX OKTOBER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.