Nivea Sun Protect & Bronze

nivea sun protect & bronze
De afgelopen dagen hebben jullie vast wel genoten van de zon. Ik vind het ook heerlijk om te zonnen en voordat ik naar buiten ga, smeer ik me altijd in. Ik verbrand best snel en het is voor iedereen natuurlijk heel belangrijk om je goed in te smeren. Om ook een mooi bruin kleurtje te krijgen, besloot ik de nieuwe lijn van Nivea te proberen.

Nivea sun protect & bronze

nivea
De Nivea Sun Protect & Bronze is verkrijgbaar in SPF 20 en 30. SPF 20 is gemiddeld en deze gebruik ik als ik bijvoorbeeld een stukje ga wandelen. Als ik ’s zomers naar buiten ga, smeer ik me altijd in, ook als ik niet echt in de zon ga liggen.
Als ik echt in de zon ga liggen, kies ik voor SPF 30, dit geeft een hoge bescherming. Beide oliën beschermen je natuurlijk tegen de schadelijke effecten van de zon, maar daarnaast helpen ze je ook om een mooie bruine kleur te krijgen. Dit komt door de toegevoegde pro-melanine. Het is dus geen zelfbruiner en je krijgt er niet meteen een mooi kleurtje van, maar het helpt je huid om bruin te worden.
Ik vind een spray echt zoveel fijner dan een crème! Je hoeft nauwelijks te smeren en daarnaast trekt deze olie heel snel in.
Je moet er goed voor kijken, maar hier zie je de olie op mijn hand. Doordat het een droge olie is, voelt het niet vet aan en het is heel makkelijk te verdelen.
Nadat ik hem heb uitgesmeerd glimt mijn huid helemaal niet. Ik heb er echt een hekel aan als ik helemaal glim en glad aanvoel en daar heb je met deze olie dus absoluut geen last van.
Ook heeft deze lijn een after sun crème, die ervoor zorgt dat je langer van je bruine kleurtje kunt genieten. Ik dacht eerst altijd dat after sun bedoeld was voor als je bent verbrand, maar dat is niet zo. Het is heel goed voor je huid om je na het zonnen altijd even in te smeren.
Ik vind het echt een heerlijk product! Van de geur krijg ik meteen een vakantiegevoel, hij smeert goed uit en trekt snel in. Ook voelt mijn huid heerlijk zacht als ik deze after sun heb gebruikt.
Ik ben dus heel positief over deze nieuwe lijn en het zijn absolute aanraders!
De SPF 20 kost € 16,49, de SPF 30 kost € 17,99 en de after sun kost € 10,49.
Smeer jij je altijd in voordat je in de zon gaat?
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

3 gedachten over “Nivea Sun Protect & Bronze

  1. PureBeautyByM schreef:

    Ik heb bij een olie meestal het gevoel dat ik niet volledig ben ingesmeerd ik weet soms niet meer waar ik gewreven heb. Dit heb ik niet bij een crème. Aan de andere kant is het gevoel van een olie aangenamer dan een crème … Dilemma's …

  2. Thea Van Galen schreef:

    Nivea gebruik ik altijd als het aankomt op zonnebrand. Ik gebruik nivea invisble, lijkt op de olieachtige die jij gebruikt. Als ik die goed smeer een paar keer per dag (bij heel erg mooi weer en volop in zon) verbrand ik eigenlijk niet. Zoals vrijdag bij een meertje.
    Deze lijn ken ik nog niet. Misschien ga ik die ook eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.