WIN EEN W7 PALETTE NAAR KEUZE

Vandaag heb ik een hele leuke winactie voor jullie, je kunt namelijk een W7 oogschaduwpalette naar keuze winnen! Je kunt kiezen uit het ‘In The Buff’ palette, het ‘In The Nude’ palette en het ‘In The Night’ palette. Zelf heb ik het ‘In The Nude’ palette en ik ben er echt heel tevreden over. Dat is dus zeker een aanrader, maar ik heb gezien dat de andere twee paletten ook heel mooi zijn. 

Deze winactie organiseer ik samen met de webshop Beautyvoordeelshop.nl, een webshop waar je naast deze paletten nog veel meer leuke beautyproducten kunt bestellen. 

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mijn site via Bloglovin’ en like dit artikel
– Volg Beautyvoordeelshop.nl via Instagram
– Volg MadebyMalou via Instagram

Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met donderdag 20 november, daarna neem ik contact op met de winnares.

38 gedachten over “WIN EEN W7 PALETTE NAAR KEUZE

 1. Julia De Bruin schreef:

  Wauwwauwwauw! Wat een te gekke winactie! Ik zou zoo graag zon palette willen? hoor er zoveel goeds over! Het maakt me niet uit welke ik krijg, ik vind ze allemaal heel mooi! Mijn instagram is foodbeautyfashionlife, en ik volg je nu ook als julia op bloglovin! En ik volg jullie nu ook beide op insta!
  Nogmaals te gekke winactie!

  Heel veel liefs,

  Julia de bruin
  Email; juliagirl1999@gmail.com

 2. Pilsiee schreef:

  Echt superleuk dat je dit weggeeft zeg! En thanks voor de tip voor de leuke webshop, kende hem eerlijk gezegd nog niet.. maar ga er zeker eens over nadenken om mijn make-up daar te bestellen… Leuk leuk… Ik doe graag mee voor een mooie pallette… En natuurlijk ook alle stapjes doorlopen;-) Fijne dag, groetjes van ilse prins- wiefiej@hotmail.com

 3. Miss Mags schreef:

  Ohhhik doe erg graag mee met deze win actie.. ben dol op de W7 producten !!

  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked.
  ik volg de webshop beautyvoordeelshop.nl op instagram
  En ik volg jou op instagram.

  Mijn email : info @ missmags.nl ( zonder spaties natuurlijk )

 4. DinyG schreef:

  Marvelous MOOI ! Ik kan hier wel honderden reden geven waarom ik hem zo hard nodig zou hebben maar…..dat doe ik niet want ik ben géén zeurpiet !
  Beide instagram: momzymomBloglovin nr. 34: Dinie Gijsberts
  Pinterest DinyG
  Google+:Diny Gijsberts
  Twitter nr.73:Dinie Gijsberts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.