KRUIDVAT MOROCCAN ARGAN OIL SHAMPOO EN CRÈMESPOELING

Arganolie wordt steeds populairder en het zit in heel veel producten. Twee producten die ik nog niet kende, zijn de shampoo en conditioner van Kruidvat. Ik had nog helemaal geen ervaring met de shampoos en crèmespoelingen van Kruidvat, dus ik was er heel erg benieuwd naar. 

De shampoo en conditioner zijn erg geschikt voor droog, pluizig haar. Volgens Kruidvat verzwaart de olie je haar niet en het maakt je haar niet vet, doordat de olie snel door je haar wordt opgenomen. Hierdoor voelt je haar juist luchtig, zacht en soepel. 
De shampoo is heel dun en daardoor is het makkelijk over je haar de verdelen. De shampoo is snel over je hele haar verdeeld en je hebt er niet veel van nodig. 
De crèmespoeling is een stuk dikker en daardoor heb je er iets meer van nodig om het in je hele haar te doen. Op de verpakking staat dat je het even moet laten inwerken, en ik heb het ongeveer twee minuten in mijn haar gelaten. 
Ik ben erg tevreden over deze shampoo en crèmespoeling. De geur is ontzettend lekker en na gebruik voelt mijn haar zacht aan en ik kan het redelijk makkelijk borstelen. Ook voelt mijn haar heel schoon aan, het wordt niet snel vet en het blijft lang fris ruiken. 
De shampoo kost € 1,39 en de crèmespoeling kost € 1,59. Er zit 500 ml in, dus de producten zijn ontzettend goedkoop!

17 gedachten over “KRUIDVAT MOROCCAN ARGAN OIL SHAMPOO EN CRÈMESPOELING

  1. Kimberley schreef:

    Misschien is dit wel het haarproduct waar ik naar op zoek was. Ik gebruik andrélon, maar qua prijsverschil alleen al is het erg aantrekkelijk. Van de week maar even naar de Kruidvat 🙂

  2. Petra schreef:

    ik vind ze echt best lekker…ze hebben ze ook al eens in de aanbieding gehad en toen was de prijs nog leuker!…dus wacht ik weer op de volgende aanbieding rondes voor deze …

  3. Marissa Van Gils schreef:

    Ik ben benieuwd heb vandaag de shampoo aangeschaft , ik wissel al maanden van shampoo af omdat ze net niet doen wat ik wil , mijn haar is bovenop snel vet en dat komt denk ik juist omdat het droog is ook de lengte ziet er niet echt verzorgd uit, het valt plat en saai en het jeukt vaak bij me hoofdhuid ik heb al shampoo zonde siliconen en sulfaten geprobeerd dat was echt drama me haar werd gewoon zo droog als stro .. Ik hoop met deze shampoo dat me haar luchtig valt en ik hoop vooral op glans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.