MIJN EERSTE FLORMAR LIPPENSTIFT

Gisteren was ik in Amsterdam en natuurlijk wilde ik even kijken bij Flormar. Ik had er al veel positieve verhalen over gehoord, dus zelf was ik ook erg benieuwd. Ik besloot geen nagellak te kopen, omdat ik bijna alle kleurtjes al heb, maar ik ging voor een lippenstift. De verkoopster kwam naar me toe en volgens haar stond dit kleurtje mij erg mooi. Ik probeerde hem en ik vond hem heel mooi, dus ik nam hem mee. De kleur heeft geen naam, maar het is nummer R05.

Het is een mooi zacht kleurtje uit de ‘Revolution perfect lipstick’ lijn. Ik hou van zachte kleurtjes en ze staan me vaak ook beter dan fellere kleuren. 
Ik vind de verpakking heel erg leuk. Het is anders dan de meeste lippenstiften en daardoor vielen ze me meteen op. 
Op mijn arm vind ik de kleur al heel mooi. De dekking is erg goed en je ziet dat hij erg romig is. Hij is een beetje mat, wat ik erg leuk vind. 
Ook op mijn lippen vind ik de kleur heel mooi. Hij voelt heel fijn en is lekker romig, waardoor je de kleur heel makkelijk kunt aanbrengen. Het is geen opvallende kleur, maar echt een kleurtje die je iedere dag kunt dragen. De lippenstift blijft echt goed zitten, ik heb ermee gegeten, gedronken, en nog zat hij er perfect op. Echt een aanrader dus!
Deze lippenstift is te koop voor € 7,95 en als je een keer in Amsterdam komt, raad ik je zeker aan om er even te gaan kijken!

22 gedachten over “MIJN EERSTE FLORMAR LIPPENSTIFT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.