Essence Limited Edition: Breaking Dawn part 2

In november komt Essence met een bijzondere en hele leuke limited edition: Breaking Dawn part 2.  Essence heeft zich laten inspireren door dit deel van de Twilight Saga. Zelf ben ik een grote fan van de Twilight films en ik werd dus meteen enthousiast toen ik dit persbericht las. De producten vind ik ook heel mooi, het zijn erg mooie, aparte kleuren. De namen van de producten zijn gebaseerd op de karakters uit de film, heel erg leuk! 

Essence Breaking Dawn – nail polish
Deze vier intense kleuren houden volgens Essence superlang, until the break of dawn.. en zelfs langer! Deze nagellak is verkrijgbaar in de kleuren Edward’s love, a piece of forever, Alice had a vision – again en Jacob’s protection. Deze kleuren wil ik zeker hebben!
Prijs: € 1,99

Essence Breaking Dawn – shimmer powder
Deze shimmer powder geeft je gezicht en lichaam een speciale gloed en een mooie teint. Ik ben erg benieuwd wat de speciale gloed precies inhoudt, ik denk dat het een gewone shimmer is. Deze shimmer powder is verkrijgbaar in de kleur Bella’s Secret.
Prijs: € 2,99

Essence Breaking Dawn – lipstick
Deze lipstick bevat fijne gouden glittertjes, die er volgens Essence voor zorgt dat zelfs vampieren knikkende knieën krijgen. Door de zijdezachte textuur en verwennende formule worden je lippen superzacht. Verkrijgbaar in a piece of forever. Ik ben erg benieuwd!
Prijs: € 2,59

Essence Breaking Dawn – liquid glitter eyeliner
Deze liquid glitter eyeliner heeft twee mystieke en magische kleuren die je meenemen naar de donkerste nacht met de coole, fijne glitterpigmenten. Het heeft een dun kwastje, zodat je het nauwkeurig kunt aanbrengen. Verkrijgbaar in de kleuren Alice had a vision – again en Jacob’s protection.
Prijs: € 2,39

Essence Breaking Dawn – blush
Het eerste wat ik dacht toen ik deze blush zag, was wow, wat rood! Maar volgens Essence geeft deze blush je wangen zachte en subtiele rode glinsterende accenten. De zachte textuur is makkelijk aan te brengen en geeft de bleke vampierlook een prachtige, elegante finish. Verkrijgbaar in Renesmee red.
Prijs: € 2,89

Essence Breaking Dawn – loose pigments eyeshadow
Deze losse oogschaduwpigmenten zijn verkrijgbaar in drie donkere, bijna zwarte tinten en een lichtgouden tint. Ze creëren een mysterieuze en fascinerende look à la Bella Swan. Deze oogschaduws zijn verkrijgbaar in de kleuren Edward’s love, a piece of forever, Alice had a vision – again en Jacob’s protection. Ik ben er benieuwd naar deze producten!
Prijs: € 2,59

Essence Breaking Dawn – lipgloss
Deze lipgloss maakt je lippen intens lila en dramatisch rood met een glanzende finish. De metallic effecten garanderen een echte Cullen style. Verkrijgbaar in Alice had a vision – again en Renesmee red.
Prijs: € 1,99

23 gedachten over “Essence Limited Edition: Breaking Dawn part 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.