CATRICE HAUTE FUTURE

Vanaf mei ligt er weer een nieuwe limited edition van Catrice in de winkels, namelijk de ‘Haute Future’ collectie. Hierboven zie je de poederoogschaduws in de kleuren ‘Gem Into Future’, ‘iROSEdescent’ en ‘Never Green Before’. Deze kunnen zowel nat als droog worden aangebracht en de kleuren bevatten lichtere pigmenten. Deze baked eyeshadows zijn verkrijgbaar voor € 3,89 per stuk en ik vind ze ontzettend mooi!

Ik ben ontzettend benieuwd naar deze blush pearls, ik heb namelijk nog helemaal niet zoiets in mijn stash. Volgens Catrice geven ze je gezicht een perfecte, stralende teint en ze laten je stralen als een ster. De adviesprijs is € 3,99. 
Natuurlijk bevat deze collectie ook nagellakjes. Links zie je de Holographic flakes topcoat (hé, de flakies zijn terug!), een transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten die je nagels een kosmisch effect geven. Deze kleur heet ‘Holo Is The New Yolo’. Daarnaast zie je de galaxytinten ‘Eletrix Blue’, ‘Never Green Before’, ‘iROSEdescent’, ‘GaLILACxy’ en ‘Gem Into The Future’. Deze nagellakjes gaan € 3,59 kosten. 
Links op de foto zie je een vloeibare eyeliner met holografisch effect. Deze eyeliner bevat blauw-paarstinten, waar ik erg benieuwd naar ben! Dit product gaat € 3,59 kosten. 
Rechts zie je de Iridescent Topper, een sneldrogende roze-gouden vloeistof die kan worden aangebracht over de oogschaduw of als highlighter op het lichaam of gezicht. Deze kleur heet ‘iROSEdescent’ en kost € 3,99.
De laatste producten uit deze collectie zijn lippenstiften. Deze kleuren heten ‘Holo Is The New Yolo’ en ‘iROSEdescent’. Ze gaan € 3,99 kosten. Het zijn niet helemaal mijn kleuren, maar ik ben er wel heel benieuwd naar. 
“Haute Future” by Catrice is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

14 gedachten over “CATRICE HAUTE FUTURE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.