VIPBOX FEBRUARI

Maandag werd mijn Vipbox gebracht, en het was deze keer een groot pakket, dus ik was heel benieuwd wat erin zat. Dat ben ik iedere maand wel, maar zo’n grote doos maakt het natuurlijk extra leuk. 

Het eerste wat me opviel, was de shower gel van Treacle Moon! Deze is te koop bij de Albert Heijn XL, maar die zit hier niet in de buurt, dus ik heb nog geen ervaring met dit merk. Ik ben echt blij dat ik er nu kennis mee kan maken. Deze douchegel kost € 4,95. 
Daarnaast zit er nog een product voor je lichaam in, namelijk een bodylotion van Vaseline. Voor in de winter is dit natuurlijk heerlijk. Deze kost € 3,95. 
Deze shampoo en conditioner van Ionix kende ik al, en ik heb ze een hele tijd geleden al opgemaakt. Echt leuk dat ze in de Vipbox zitten, want ik vond ze heerlijk! De shampoo en conditioner kosten € 9,95. 
Vipbox staat bekend om de make-up producten en natuurlijk zit dat er deze maand ook in. Er zit een nagellak in van Orly in de kleur ‘catch the bouquet’, die € 5,95 kost. Ik hou van roze nagellak en deze ga ik binnenkort zeker gebruiken. Ook zit er een mascara in van Eveline cosmetics, maar er staat geen prijs bij. 
Ik was toe aan een nieuwe borstel, dus het was heel toevallig dat er een in de Vipbox zat. Deze is van het merk Iso Aqua Shine en is heel geschikt voor nat haar. Deze kost € 14,95. Als laatste zit er een boekje in over massage, die ik waarschijnlijk niet ga gebruiken. 
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl.

15 gedachten over “VIPBOX FEBRUARI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.