BARRY M OOGSCHADUW EN EYELINER

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de nagellak van Barry M en natuurlijk was ik daarna ook erg benieuwd naar andere make-up van dit merk. Barry M heeft heel veel verschillende soorten make-up, maar ik had er nog helemaal niks van in mijn stash. Daar moest natuurlijk verandering in komen! Vandaag test ik voor jullie een oogschaduw en een waterproof eyeliner. 

Dit is kleur nummer 12, een mooie lichte kleur die geschikt is om iedere dag te dragen. Ik houd echt van dit soort kleurtjes en ik draag ze heel vaak. 
Na het swatchen ben ik echt fan van deze kleur. Hij is mooi licht en de glans maakt het helemaal af. De swatch is trouwens wel wat lichter dan ik had verwacht, maar wel heel erg mooi.
Deze eyeliner is waterproof, en volgens Barry M blijft hij 8 uur lang goed zitten. Klinkt veelbelovend, dus ik was erg benieuwd naar dit product. 
Zo ziet hij er erg goed uit. Echt heel zwart, iets wat ik heel belangrijk vind aan een eyeliner. Sommige eyeliners en oogpotloden neigen naar grijs, dat vind ik echt een minpunt. Deze ziet er echt heel goed uit. Maar nu vraag je je natuurlijk af, is hij ook echt waterproof?
Ja zeker is hij dat! Ik heb mijn hand echt een tijdje onder de kraan gehouden en de eyeliner blijft perfect zitten, ik zie geen verschil met de eerste foto en het is ook absoluut niet uitgelopen. Dit is echt een heel groot pluspunt van deze eyeliner.
Nog steeds ben ik niet goed met eyeliner (volgens mij zijn mijn ogen daar gewoon niet voor gemaakt, ofzo), maar deze eyeliner brengt wel heel makkelijk aan. Het is lekker zacht en is zonder te moeten drukken echt goed zwart. Ook over de oogschaduw ben ik heel tevreden. Het is echt een licht kleurtje, maar voor overdag vind ik dat heel leuk. Zowel de oogschaduw als de eyeliner blijft heel goed zitten, aan het einde van de dag zat het er nog perfect op!
Je kunt de oogschaduw kopen voor € 4,99 en de eyeliner voor € 4,83 op Bonbeauty.nl.

15 gedachten over “BARRY M OOGSCHADUW EN EYELINER

  1. Bertine schreef:

    wow perfect dat die eyeliner erop blijft zitten! moet ik hebben, aangezien ik geen eyeliner kan dragen omdat mijn ogen altijd tranen. bedankt voor de tip, ik ga in londen kijken of ze deze hebben!

  2. Estrella schreef:

    Ziet er goed uit! Ik heb een keer zo'n jumbo eyeliner pen gehad van Barry M, dat was samen met een dunne van Eyeko de enige eyeliner pen die ik écht fijn vond en die niet na 2 keer gebruiken al waterig werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.