ANOTHER BLOGGING TAG

Je ziet regelmatig tags voorbij komen op mijn blog, ik vind het namelijk heel leuk om ze in te vullen. Deze kwam ik laatst tegen en ik vind het heel leuk om hem bij anderen te lezen, dus vandaar dat ik hem zelf ook graag in wilde vullen.

Wat zou je aan je blog willen verbeteren?
Ik weet het eigenlijk niet zo goed.. Ik zou wel wat beter met html codes willen zijn enzo, dan zou ik zelf wat meer kunnen doen met mijn lay-out. Ik ben daar echt heel slecht in, dus nu doe ik er niet zoveel mee.

Wat wil je zeker zo houden?
De persoonlijke artikelen wil ik zeker blijven plaatsen. Toen ik net begon met bloggen, twijfelde ik of ik ze wel moest plaatsen. Toen ik het toch deed, kreeg ik heel veel leuke en lieve reacties van jullie, dus daarom bleef ik ze plaatsen. Ik vind het nu heel erg leuk om persoonlijke dingen met jullie te delen. Daarnaast wil ik graag producten blijven reviewen. Dat vind ik echt heel leuk en dat wil ik echt blijven doen.

Doe je alles voor je blog alleen?
Ja! Ik vind het op andere blogs best leuk om artikelen van gastbloggers te zien, maar ik zou zelf niet zo goed weten wat voor artikelen een gastblogger zou kunnen plaatsen. Daarom vind ik het prima zo.

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Dat vind ik een hele moeilijke.. Ik ben best tevreden, maar er zijn heel veel blogs die ik mooier en beter vind dan die van mij. Ik denk dat ik mijn eigen blog een 7 zou geven.

Verdien je geld met bloggen?
Soms wel, maar niet vaak. Dit is nog maar een paar keer gebeurd, en dan staat het altijd bij het artikel.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen?
Dat is heel moeilijk.. Ik vind bloggen echt heel leuk en ik kan eigenlijk niet zo goed iets bedenken. Misschien dat je er internet voor nodig hebt, en als dat er een keer uit ligt, kun je niks? Verder kan ik echt niks bedenken.

Hoe vaak wordt je blog maandelijks bezocht?
Sinds vorige maand hou ik mijn statistieken bij via Google Analytics, maar daar kan ik dus nog niet zoveel over zeggen. Via blogger kan ik zien dat ik per maand gemiddeld tussen de 13.000 en 14.000 pageviews heb.

Heb je mensen leren kennen door het bloggen?
Afgelopen maandag heb ik voor het eerst bloggers ‘in real life’ gezien. Daarvoor had ik bijvoorbeeld via Twitter wel contact met andere bloggers. Bij de opening van Primark kwam ik een aantal hele leuke meiden tegen, zoals Dagmar en Lois.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen?
Ik hoop het wel, en ik denk het eigenlijk ook wel. Ik zie echt geen reden om ermee te stoppen 🙂

Wanneer zou je ermee stoppen?
Als ik het niet meer leuk vind om te doen, want ik wil niet dat het een verplichting wordt. Maar eigenlijk kan ik me niet voorstellen dat ik het niet meer leuk zou vinden.

16 gedachten over “ANOTHER BLOGGING TAG

  1. Kirsty schreef:

    Leuke tag! Je bent wel vrij kritisch op je blog trouwens; ik zou je blog een hoger cijfer geven, ik denk tussen de 8 en de 9, omdat je echt een hele leuk blog hebt, maar ik altijd denk dat er ruimte is voor verbetering; anders heb je ook niks meer waar je beter in kunt worden en het is juist zo leuk om de verbetering door de maanden heen te zien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.