Favoriet: houten speelgoed

hout7

Sinds kort is Nomi groot fan van houten speelgoed. Tot voor kort vond ze speelgoed met licht en geluid vooral erg leuk, maar de laatste tijd laat ze zelfs haar pratende en zingende kat liggen om met haar houten puzzel te gaan spelen. Een aangezien ik die liedjes wel vaak genoeg had gehoord, vind ik dat helemaal niet erg.

hout2

Ik kwam de website Eerlijk-speelgoed.nl tegen en daar zag ik een aantal hele leuke dingen. Keukentjes, winkeltjes, poppenhuizen, puzzels.. Noem maar op. Ook deze houten tamboerijn vond ik heel erg leuk. Nomi vindt het leuk om op dingen te slaan (ze kan zich zelfs goed vermaken met een kartonnen doos) dus dit is wel heel leuk voor haar.

hout3

Deze houten puzzel vind ik ook heel erg leuk. Hij is nog een beetje te moeilijk voor Nomi, maar ze kan zich er al heel goed mee vermaken. Ze snapt dat de puzzelstukjes weer in de puzzel moeten, maar hoe dat nou precies moet, weet ze nog niet helemaal.

hout8

Ze kan er echt een hele tijd druk mee zijn en als het haar dan niet lukt, pakt ze mijn hand en moet ik het doen. En natuurlijk is het ook erg leuk om alle puzzelstukjes er weer uit te gooien.

hout4

Ik denk dat dit mijn favoriete item is van de site. Ze hebben best veel verschillende poppenhuizen, maar deze sprong er voor mij echt uit.

hout5

Het is een draagbare boerderij speelset en hij is zo schattig! Je kunt alle dieren, poppetjes, bomen et cetera in de boerderij doen, waardoor je het ook makkelijk mee kunt nemen. En je kunt het allemaal in de boerderij bewaren, zodat je niet snel iets kwijt raakt. Ideaal!

hout6

En kijk nou hoe leuk. Nomi krijgt deze boerderij voor Sinterklaas, dus ze heeft er nog niet mee gespeeld. Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat ze hem heel leuk gaat vinden. En ik kan zelf ook niet wachten om er met haar mee te spelen 😉

Oh, en voor wie benieuwd is naar de prijzen; de boerderij kost € 18,99, de tamboerijn kost € 7,99 en de inlegpuzzel kost € 4,99. Al deze items zijn te koop via Eerlijk-speelgoed.nl.

Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door een webshop.

8 gedachten over “Favoriet: houten speelgoed

  1. Tineke schreef:

    Die boerderij is echt te leuk! DIe had ik later ook zo kunnen kopen. Stiekem vind ik zelf dat houten speelgoed ook veel leuker. De foto waarop Nomi een puzzel maakt is wel erg leuk.
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.