FAVORIETEN VAN ESPRIT

Esprit is een merk dat ik steeds leuker ga vinden. Een paar jaar geleden stapte ik er eigenlijk bijna nooit naar binnen, maar dat doe ik nu steeds vaker. Omdat ik zag dat het merk echt heel veel leuke items heeft, besloot ik er een artikel over te maken. De jurkjes van dit merk vind ik echt heel leuk! Ze zijn wel een beetje boven mijn budget, maar als ik een keer een feest heb, ga ik zeker bij Esprit kijken. 

Deze t-shirts vind ik heel erg geschikt voor de lente. Het eerste t-shirtje waar ‘Pardon my french’ op staat is echt perfect voor mij, aangezien mijn Frans dramatisch slecht is. Het t-shirt daarnaast is lekker simpel, maar wel heel erg leuk. Ook de laatste is simpel, maar ik vind de kleur en de mouwen echt heel mooi. Leuk detail; het shirt heeft een rits aan de achterkant, waardoor het net iets aparter wordt.
Esprit heeft nog meer mooie tops, zoals de drie die je hierboven ziet. Ook deze items zijn allemaal redelijk simpel, maar daardoor zijn ze erg goed te combineren. De laatste twee vind ik perfect voor de zomer en ik ga binnenkort zeker even in een Esprit winkel kijken hoe ze me staan.
Esprit heeft ook hele mooie broeken en daarom kunnen die in dit artikel niet ontbreken. De kleur van de eerste broek vind ik echt heel gaaf en heel mooi voor de lente en zomer. De short ernaast vind ik ook heel leuk, deze is wat netter dan de meeste shorts. Je kunt hem goed combineren en ik zou hem graag in mijn kast hebben liggen. De kleur van de rechter broek vind ik ook weer heel mooi, het is net een andere kleur dan de meeste blauwe broeken. 
Ook de sjaals van Esprit vind ik geweldig! De eerste is echt heel schattig en ik vind de bloempjes heel mooi. De sjaal ernaast is wat makkelijker te combineren qua kleuren en verder ook erg mooi. De rechter sjaal heeft ook hele lieve kleurtjes en de kleurencombinatie vind ik heel mooi. 
Wat vinden jullie van Esprit?

13 gedachten over “FAVORIETEN VAN ESPRIT

  1. Kimberley schreef:

    Het zwarte jurkje en het zwarte topje met kant aan de bovenkant zijn favoriet. Maar best prijzig, ja… Nu moet ik wel zeggen dat Esprit lang mooi blijft (bij mij in ieder geval).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.