PERSOONLIJK: SOLLICITEREN PART 2

Zoals jullie misschien wel weten, werkte ik de afgelopen twee maanden bij het bedrijf waar ik ook stage heb gelopen. Ik ben gevraagd om terug te komen in verband met drukte, maar helaas is het op dit moment niet meer zo druk, en is er geen werk meer voor mij. Heel jammer, en het betekent dat ik weer verder moet gaan met solliciteren. Ik hield de vacatures natuurlijk de hele tijd wel in de gaten, maar het zijn er zo weinig.. Dit betekent wel dat ik nog meer tijd heb voor mijn blog, wat natuurlijk heel leuk is, maar ik hoop wel dat ik snel weer een baan vind! Mocht je iets weten, let me know!

25 gedachten over “PERSOONLIJK: SOLLICITEREN PART 2

 1. lovelowbudget schreef:

  Momenteel is het wat werk vinden betreft echt ellendig. In wat voor een sector zoek je werk? Ik mag over drie weken gelukkig weer aan de slag tot aan de zomervakantie en daarna ga ik weer lekker studeren. 🙂

 2. Lies schreef:

  Wat vervelend dat je weer op zoek moet naar werk! Ik hoop voor je dat je snel een baan mag vinden, want het is helaas momenteel toch wel vrij moeilijk. Zelf zit ik ook al heel wat maanden thuis en ben blij als ik weer kan werken haha.

 3. Daphne schreef:

  Ontzettend veel succes! Ik heb ook altijd al moeite gehad met baantjes vinden en ook al ben ik mijn huidige bijbaan zat, ik durf toch moeilijk weg te gaan.. Liefs!

 4. Jorinda schreef:

  Dat ken ik , ik ben ook al een aantal maanden druk aan het solliciteren.
  Het is gewoon erg lastig deze tijd om een baan te vinden.
  Wel heeft het een voordeel dat je meer tijd heb om te bloggen haha =)
  Heel veel succes met het solliciteren!
  Xx

 5. Petra schreef:

  Op dat gebied heb je echt heel erg veel pech, er is helaas heel weinig werk, misschien is het een optie om nog een korte opleiding of andere vorm van werkervaring op te doen?..in elk geval veel succes met solliciteren…

  Groetjes Petra

 6. Stephanie schreef:

  Heel veel succes. Hopelijk vind je snel een baan!

  Ik ben destijds een jaar werkloos geweest (en heb nu nog steeds geen fulltime baan) n dat werd ik op een gegeven moment zo zat dat ik er depressief van werd. Hoop dat dat jou niet overkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.