FAVORIETEN: VESTEN

Vesten, ik hou er echt van. Eigenlijk draag ik ze het hele jaar door wel; in de herfst en winter kan ik echt niet zonder vesten en in de lente en zomer draag ik ze ook vaak als het (’s avonds) wat kouder is. Nu het weer wat kouder wordt, ben ik natuurlijk weer op zoek naar leuke vesten, want ik kan er echt niet genoeg van hebben. Ik ben op internet een aantal hele leuke vesten gevonden die ik met jullie wil delen. Houden jullie ook zo van vesten? 

22 gedachten over “FAVORIETEN: VESTEN

  1. Kirsty schreef:

    Leuke vesten! Ik draag ook het hele jaar door wel vesten, in de zomer een dun vestje voor over een jurkje ofzo en in de winter een lekker dik warm vest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.