Shoplogje; nieuw en tweedehands

flo

Nomi heeft een flinke groeispurt gehad en ze gaat opeens al richting maat 98. Lenn is in een maand tijd 3 cm gegroeid, en ik mocht dus weer gaan shoppen! Verder hadden Lenn, Nomi en ik allemaal nieuwe schoenen nodig. Ik kocht deze keer niet alles nieuw, ik ging ook voor wat tweedehands dingetjes zoals op de foto hierboven. Het zebrajurkje en het rokje zijn van Flo en het jurkje rechts is (volgens mij) merkloos. Ik kocht het allemaal via Marktplaats.

tweedehands

Deze broekjes zag ik vorig jaar bij H&M, maar omdat ik toen niet wist welke maat ik het beste voor Lenn kon kopen, liet ik ze liggen. Laatst kwam ik ze via Instagram weer tegen en toen besloot ik ze toch te kopen. Eerst de zwarte, en daarna zag ik de blauwe een maatje groter. Ook het t-shirtje vond ik heel erg schattig, en aangezien Lenn nog bijna geen t-shirtjes in maat 80 heeft, kocht ik die ook.

teva

Vorig jaar was ik een beetje te laat met het kopen van sandaaltjes voor Nomi, met als gevolg dat ik nergens meer iets in haar maat kon vinden. Dat liet ik dit jaar niet weer gebeuren en toen ik via Marktplaats Teva’s hier in de buurt zag, stuur ik meteen een berichtje en dezelfde dag haalde ik ze op. Het is natuurlijk een beetje een gok qua maat, maar anders probeer ik ze wel weer te verkopen.

sacha

Zelf had ik ook schoenen nodig. Mijn favoriete enkellaarsjes konden echt niet meer (lees; ik heb er 4 jaar op gelopen en er zit nu een gat aan de zijkant), dus ik bestelde nieuwe biker boots bij Sacha.

bunnies

En ook Nomi heeft nieuwe schoentjes voor het voorjaar, van Bunnies. Hier gaan jullie binnenkort meer over lezen.

biker broekje

Als laatste mijn H&M bestelling. Ik bestelde ook de lichtere versie van het broekje voor Lenn, deze keer in maat 92. Nu heeft hij er 3, in 3 verschillende maten. Verder kocht ik een shirtje voor mezelf en een jurkje voor Nomi.

Koop jij wel eens iets tweedehands?

4 gedachten over “Shoplogje; nieuw en tweedehands

 1. Christin@ schreef:

  Ik koop vaak op ” Marktplaats ” , vaak bijna nieuw en voor een leuke prijs .
  De broekjes van Lenn zijn superstoer .
  De sandaaltjes voor Nomi zijn schattig .
  De Biker Boots voor jezelf zijn ook geslaagd .

 2. marjons schreef:

  De broekjes voor Lenn zijn leuk. Eens kijken voor onze kleine man.
  Ik koop soms 2e hands. Meestal via een facebook groep, leuke merkkleding voor een klein prijsjes (tegenover de nieuwprijs!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.