Alweer een shoplogje

shop log

Mocht je je afvragen of ik shopverslaafd ben, dat valt best mee. Misschien een beetje. Maar ik hou gewoon van sale, en tijdens de sale shop ik vaak een beetje vooruit voor Nomi en Lenn. Verder werd ik verliefd op een jurkje voor mezelf, en die bestelde ik.

Dit jurkje dus. Hij is van het merk Lindy Bop, en ik vind dit soort jaren ’50 jurkjes zo leuk! Toen ik nog borstvoeding gaf waren ze totaal niet handig (want voeden in mijn onderbroek zag ik niet zo zitten), maar nu kan ik alles weer aan!

Ook dit badpak is een beetje in de fifties stijl, en ik kwam hem tegen op Marktplaats. Hij is van Wehkamp, maar ik denk dat het oude collectie is.

Verder kocht ik voor mezelf 2 shirtjes van de H&M. Het linker shirt is een sportshirt, want ik kwam erachter dat je het in gewone t-shirts veel warmer krijgt dan een sportshirts. Het rechter shirtje is lekker basic, en net even iets anders dan mijn andere shirtjes.

Voor Nomi kocht ik dit jurkje, en als hij er in mijn maat was geweest had ik hem voor mezelf waarschijnlijk ook besteld haha. Het truitje is alvast voor de herfst, want ik denk dat ze dan niet meer in haar kleding van afgelopen winter past.

Ik vond ook eindelijk wat leuke dingen voor Lenn. Dit setje vind ik zo gaaf! Er zit ook een slabbetje bij met hetzelfde printje als het broekje, maar die zat al in de was toen ik de foto maakte. Hij was er alleen nog in maat 92 en dat is nu nog iets te groot, maar ik denk dat hij er volgende lente wel in past.

Dit broekje heeft hij ook in maat 80 en ik doe hem heel vaak bij Lenn aan. Daarom bestelde ik hem ook in maat 92. Verder kwam ik een petje tegen met Lenns voorletters, en een trui die ik te leuk vond om niet te bestellen.

We zijn voorlopig dus even klaar met shoppen!

2 gedachten over “Alweer een shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.