Outfits van Lenn #5

lenn

Het blijft lastig, outfitfoto’s maken van een dreumes.. Maar het is me de afgelopen tijd toch een paar keer gelukt, en daarom deel ik (eindelijk) weer een paar foto’s van Lenns outfits met jullie. Op de foto hierboven heeft hij een shirtje en een broek aan van Hema, en zijn sokken zijn van Zeeman.

Nu Lenn kan staan is het een stuk makkelijker om zijn kleertjes goed op de foto te krijgen. Als hij aan het kruipen is zie je er vrij weinig van. Op deze foto heeft hij een broekje aan van Zara, en een t-shirtje van Hema.

Hier deed ik zijn nieuwe laarsjes van Sourcy bij hem aan, maar die bleken toch nog wel héél groot te zijn. Verder heeft hij een shirtje aan van Zara en een broekje van H&M.

En ook hier draagt Lenn weer een shirtje van Zara! Zijn joggingbroekje is van Hema, en zijn schoentjes zijn van Develab.

Op deze foto was Lenn een beetje chagrijnig omdat hij in het karretje moest zitten, maar het leverde wel een foto op waar zijn kleertjes goed te zien zijn. Lenns shirtje is van Prénatal, zijn broek is van Hema en hij heeft zijn schoentjes van Develab weer aan.

En de laatste foto hebben jullie misschien al wel gezien, maar ik blijf hem heel grappig vinden. Ik wilde een foto maken toen hij stond, maar Lenn ging lopen en viel al vrij snel. Hij heeft hier zijn winterjas aan van Lief, een broek van H&M en weer zijn Develab schoentjes.

Dat was het voor deze keer! Ik ga proberen om de komende tijd weer wat meer outfitfoto’s te maken, zodat ik binnenkort weer een artikel voor jullie heb.

Een gedachte over “Outfits van Lenn #5

 1. Sylvia schreef:

  Hallo Malou,

  Leuk blog heb je, maar ik ben de kleine kinderen, zelfs kleinkinderen te boven.
  Ik wil je langs deze weg bedanken voor de oplossing van mijn probleem, n.l. niet kunnen antwoorden op reacties op mijn blog.
  Ik heb verwezen naar jouw blog daarvoor. Mocht je dat niet prettig vinden laat het dan weten, dan haal ik het weg.
  Gelukkig is alle nu weer OK.
  Hartelijk dank.
  Groetjes Sylvia.
  http://www.sylvias-quilts.blogspot.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.