Favorieten: wedge sneakers

Sneakers met een sleehak, of je vindt het geweldig, of je vindt het vreselijk. Zelf vind ik het heel erg leuk, maar ik heb zelf nog steeds geen wedge sneakers gekocht. Ik wil wel graag een paar, dus de laatste tijd heb ik op internet vaak gekeken naar dit soort schoenen. Ik vind ze lang niet allemaal mooi, dus het was best een lastige zoektocht, maar uiteindelijk heb ik een paar leuke gevonden. Helaas zijn veel wedge sneakers wel duur, maar zo nu en dan zie je leuke voor wat minder geld. Hieronder zie je mijn favorieten, als je verder klikt, zie je er nog een aantal.

30 gedachten over “Favorieten: wedge sneakers

  1. MarCreaties schreef:

    Ik vind ze alleen mooi als je de hak op het eerste moment niet ziet, dus dat mensen zitten te kijken van 'hè, zit daar nou een hak in of niet?!' ik heb zelf een paar van topshop en ze lopen héérlijk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.