Winnen: Sieraden van Jewelryz.nl

Vandaag heb ik weer een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk twee sieraden weggeven van de webshop jewelryz.nl! Dit is een webshop met heel veel leuke sieraden, voor een mooie prijs. Die sieraden zijn net iets anders dan anders, dus je zal niet snel mensen zien die dezelfde sieraden dragen als jij. Stiekem vind ik het jammer dat ik zelf niet mee kan doen, maar ik vind het natuurlijk heel erg leuk om deze sieraden aan een van jullie te mogen geven.

Dit is wat je kunt winnen, een ontzettend schattige ketting met twee verliefde vogels en een heel leuk roze armbandje. 
Wat moet je doen? 
– Volg Made by Malou via Bloglovin’ en like dit bericht
– Like de Facebookpagina van Jewelryz
– Like de Made by Malou Facebookpagina
Voor extra kans kun je het volgende doen:
– Volg Jewelryz op Twitter
– Volg Made by Malou op Twitter
– Volg Made by Malou via GFC
– Zet iets over deze winactie op je blog, bijvoorbeeld in je sidebar
Je kunt meedoen tot en met zondag 18 november.

18 gedachten over “Winnen: Sieraden van Jewelryz.nl

 1. Touch of Buddha schreef:

  Wat leuk dat je kwam kijken op mijn blog! Ik doe meteen mee met de winactie! Ow ja en ik volg je natuurlijk…follow back?

  Dan betreft de winactie:
  Ik volg Made by Malou via Bloglovin' en heb dit bericht geliked
  Like de Facebookpagina van Jewelryz
  Like de Made by Malou Facebookpagina
  Ik volg Jewelryz op Twitter en ik volg Made by Malou op Twitter
  Succes!

 2. Chaja schreef:

  Leuk, ik doe mee!
  – Ik volg je via Bloglovin' en like dit bericht
  – Ik like de Facebook van Jewelryz
  – Ik like de Made by Malou Facebook
  – Ik volg Jewelryz op Twitter
  – Ik volg Made by Malou op Twitter
  – Ik volg Made by Malou via GFC

  XX

 3. Annelie schreef:

  Leuke winactie! Ik doe graag mee.
  Ik volgde je al met GFC en twitter maar nu ook via Facebook & Bloglovin en heb het berichtje geliked. Jewelryz volgde ik ook al op Facebook en twitter. De winactie heb ik in mijn sidebar vermeld onder winacties ๐Ÿ™‚
  Spannend ๐Ÿ˜€

  Liefs, Annelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.