NEW IN

‘A girl can never have too many shoes’, dacht ik toen ik deze beauties zag. Ik vond ze meteen al heel erg mooi, maar ik draag eigenlijk bijna nooit schoenen met een hak. Deze hak leek me niet zo hoog, dus ik besloot het toch te proberen. 

De schoenen komen van Twinkeltje.nl, een webshop met heel veel leuke kleding, accessoires en schoenen. Naast deze schoenen heb ik er nog veel meer leuke dingen gezien, maar voor nu heb ik alleen de schoenen besteld. De levering van Twinkeltje is trouwens heel snel, ik had de schoenen na twee dagen al in huis!
Ik vind de laarzen echt heel mooi en ze lopen ook heel erg fijn! Als je, net als ik, geen hakken gewend bent, is dit echt een aanrader. Meestal moet ik schoenen even inlopen voordat ze echt fijn zitten, maar dat was bij deze laarzen helemaal niet nodig. Vanaf dag 1 lopen ze heerlijk. De kwaliteit ziet er ook heel goed uit. Alles is mooi afgewerkt en de naden zitten goed vast. De hak is erg stevig, waardoor de laarzen zo lekker lopen. 
Je kunt de laarzen voor € 29,95 kopen op Twinkeltje.nl.

28 gedachten over “NEW IN

  1. Eline schreef:

    Leuke laarsjes! Ben benieuwd naar een outfit foto ermee, ik vind het namelijk zelf een lastige kleur om te combineren… daarom speel ik altijd op safe met zwart haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.