NEW IN

Sinds ik stage loop en dus niet meer ieder moment van de dag op mijn telefoon kan kijken, draag ik bijna altijd een horloge. Daarvoor droeg ik ook wel regelmatig een horloge, maar nu ben ik er echt aan gewend. Zo erg zelfs, dat ik ook op mijn pols kijk als ik niet weet hoe laat het is, als ik helemaal geen horloge om heb. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een nieuw horloge en ik kwam deze beauty van Timex tegen. 

Ik zag hem op deze online horlogeboetiek en ik vond hem meteen heel erg leuk. Timex is echt een classic horlogemerk. Het is het oudste Amerikaanse horlogemerk en daarnaast ook ’s werelds grootste horloge fabrikant. Het merk bestaat als sinds 1854! Tot voor kort was dit merk niet verkrijgbaar in Nederland en België, maar vanaf nu kun je deze horloges bij 10:35 horlogeboetiek bestellen. 
Het horloge heeft een redelijk groot klokje, maar niet te groot. Ik vind het zwarte klokje heel mooi, echt wat anders dan andere horloges. Het horloge zit ook er lekker, ik voel eigenlijk nauwelijks dat ik hem om heb. Sommige horloges gaan snel zweten en daar kan ik heel slecht tegen, maar daar heb ik bij deze echt helemaal geen last van. Dit merk ik dus echt een aanrader! 
Dragen jullie vaak een horloge? 

21 gedachten over “NEW IN

  1. Eline schreef:

    Simpel, maar mooi horloge! Ik heb heel smalle polsen dus een horloge vinden dat mij past is een moeilijke zoektocht. Had er een leuke van asos (met ronddraaiende hartjes), maar deze is helaas uit elkaar aan het vallen… Jammer van de kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.