FAVORIETEN: ZWART-WIT

De laatste tijd zie je weer steeds meer kledingstukken met een zwart-wit printje en ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind. In verschillende webshops kwam ik mooie items tegen en daarom besloot ik er een artikel over te maken. Het eerste jurkje van H&M vind ik heel mooi en ideaal voor de zomer. Helaas duurt dat nog even, dus vandaar dat ik ook op zoek ging naar items die je nu al wel kunt dragen. Het jasje van Object bijvoorbeeld, die is nu lekker warm en straks in de lente zou je hem als jas kunnen dragen. De trui van Tom Tailor kan nu ook nog goed, en in de lente en zomer vind ik dit soort truien ideaal voor ’s avonds. Vind jij zwart-wit items ook zo leuk? En welke item is jouw favoriet?

13 gedachten over “FAVORIETEN: ZWART-WIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.