NYC CITY PROOF TWISTABLE INTENSE LIP COLOR PARSONS PINK

Een paar jaar geleden gebruikte ik bijna nooit make-up voor op mijn lippen, maar de laatste tijd gebruik ik het steeds vaker. Meestal kies ik voor lichte kleuren, zoals het kleurtje hierboven. Ik zag hem liggen bij Kruidvat en aangezien ze op dat moment een ‘2 voor € 5,00’ actie hadden, kon ik het niet laten om deze lippenstift mee te nemen. 

Er zijn inmiddels best veel merken met dit soort potloodjes, maar ik vond deze van NYC er heel leuk uitzien. Het kleurtje had ik nog niet en het leek me een mooi, zacht kleurtje, dus vandaar dat ik voor deze koos.
Over de kleur ben ik erg tevreden. Het is licht, maar dat wist ik van tevoren. De shimmer vind ik trouwens heel erg mooi. 
Op mijn lippen is deze lippenstift heel subtiel, maar ik vind hem wel heel mooi. De shimmer maakt hem helemaal af. Het voelt trouwens best fijn op mijn lippen, helemaal niet droog. Het potloodje is ook niet echt romig, maar volgens mij zijn deze potloodjes dat nooit. Helaas blijft het niet zo heel lang zitten, je moet het wel een paar keer per dag bijwerken. 
Deze lippenstift is voor € 3,99 te koop bij Kruidvat. 

28 gedachten over “NYC CITY PROOF TWISTABLE INTENSE LIP COLOR PARSONS PINK

  1. Marleen schreef:

    Er leuk al die Chubby stick look-a-likes! Ik heb toevallig gister twee Chubby sticks gekocht voor vriendinnen en een Bourjois look-a-like! Ze zijn zo fijn om even snel op te doen! x

  2. Estrella schreef:

    Ik heb deze ook, volgens mij ook dezelfde kleur en een rode, erg enthousiast over. Ik begrijp alleen het twistable gedeelte niet, je kunt 'm toch niet andersom gebruiken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.