Dagboekje #247; consultatiebureau, 9 jaar samen en een feestje

draagzak kind

Afgelopen week hadden we voor Lenn een afspraak op het consultatiebureau. Verder waren we 9 jaar samen, Lenn ging voor het eerst logeren en wij hadden een feestje.

Maandag

lidl

Maandagochtend was Lenn heerlijk dwars in de supermarkt. Eerst wilde hij een karretje meenemen, en vervolgens bedacht hij dat hij erin wilde zitten. En eigenlijk vond ik dat best makkelijk haha! Even later wilde hij graag helpen met de lege flessen. En een lol dat hij had!

gesmolten kaas tomaat

Aan het einde van de ochtend liep ik naar de peuterspeelzaal om Nomi op te halen. Lenn vindt het daar altijd erg leuk en hij vond het helemaal niet erg dat we een beetje vroeg waren. Toen Nomi en Lenn in bed lagen, maakte ik een lekker broodje voor mezelf.

Dinsdag; naar het consultatiebureau

consultatiebureau

Dinsdag hadden we een afspraak bij het consultatiebureau. In de wachtkamer speelde Nomi doktertje en Lenn was de patiënt. Het was een kort bezoekje, want er waren eigenlijk geen bijzonderheden. Na het eten gingen we nog eventjes naar buiten. Nomi ging op haar fietsje, en Lenn op de driewieler.

Woensdag; 9 jaar samen

9 jaar samen

Woensdagochtend ging ik stemmen en daarna deden we boodschappen. Verder hadden we een rustig dagje. ’s Avonds vierden Bart en ik mijn z’n tweeën dat we 9 jaar samen waren. En dat vond ik een goede reden voor een wijntje!

Donderdag

kroontje verjaardag

Donderdag was Lenn jarig volgens Nomi. En sinds ze op de peuterspeelzaal zit, moet iedereen die jarig is een hoedje op. Lenn vond het allemaal wel prima. ’s Avonds ging ik even naar Hengelo om voor mezelf te shoppen. Ik kocht 2 leggings, een zwarte broek en en shirtje.

Vrijdag; Nomi’s logeerpartijtje

pippi langkous

Vrijdagochtend keken Nomi en Lenn naar Pippi Langkous, en dat was voor mij wel een beetje een jeugdsentiment. ’s Middags bracht ik Nomi naar haar nicht, want daar ging ze logeren. Zo vond het erg spannend, maar ook wel heel erg leuk!

bikini zeeman

Samen met Lenn haalde ik Bart op van zijn werk, en Lenn wilde zijn hondje meenemen. ’s Avonds ging ik even de stad in en ik zag een hele leuke bikini voor Nomi. Daarna ging ik even sporten.

Zaterdag; feestje!

quapi 2019

Nomi werd zaterdagochtend weer thuisgebracht en ze had het heel erg leuk gehad. ’s Middags gingen we kijken naar een andere auto, maar die viel nogal tegen. Toen we terug waren wilde Nomi nog graag even fietsen.

feestje

Na het avondeten brachten we Nomi en Lenn naar mijn schoonouders, want ze gingen (alweer) logeren. Dat was voor Lenn de eerste keer, dus het was best spannend. Wij hadden ’s avonds een feestje van een vriend van Bart en dat was hartstikke gezellig!

Zondag

filter

Zondagochtend kwam ik erachter dat ik beter niet tot diep in de nacht wijntjes kan drinken. Gelukkig konden we uitslapen haha! Bart haalde de kinderen op en de rest van de dag deden we niet zoveel. ’s Avonds was ik benieuwd of Nomi en Lenn met de nieuwe tijd gewoon zouden gaan slapen. Lenn was nog even wakker, maar Nomi viel als een blok in slaap!

6 gedachten over “Dagboekje #247; consultatiebureau, 9 jaar samen en een feestje

  1. Maaike schreef:

    Oh ik geloof ook niet dat ik nu wijn moet drinken tot diep in de nacht! Cas vindt Nomi’s fiets erg mooi zei hij toen hij net de foto zag. Wel een leuke week zo weer volgens mij!

  2. MamaMinke schreef:

    Nog Gefeliciteerd met jullie 9 jarig samenzijn. Leuk om dat samen even te vieren. Wat fijn dat het logeren allemaal goed ging. Altijd fijn om na een feestje uit te kunnen slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.