FOTOKALENDER

fotokalender
Ik vind een kalender altijd erg handig, en daarnaast staat het ook heel leuk. Dit jaar hadden we een hele simpele kalender in de keuken hangen, maar voor 2014 wilde ik iets leukers. Daarom koos ik voor een fotokalender, met foto’s van mijn vriend en mij, en op de voorkant een foto van Guusje. Vandaag laat ik jullie de hele kalender zien.

Fotokalender van Pixum

kalender
Deze kalender maakte ik via Pixum, een site waar je heel veel verschillende fotoartikelen kunt bestellen. Ik heb zelf een design gekozen en zo’n kalender kost € 11,99. Als je kiest voor een standaard design, betaal je € 9,99. Erg fijne prijsjes als je het mij vraagt.
kalender foto's
De foto’s zien er allemaal goed uit, zelfs de foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt, zien er op de kalender goed uit! De foto’s zijn mooi scherp gedrukt en ik heb er helemaal niks op aan te merken. Er zit geen ruis in, de kleuren komen mooi uit, het papier is van goede kwaliteit… Wat wil je nog meer?
verjaardagskalender
De meeste foto’s in deze kalender zijn op vakantie gemaakt, omdat ik het leuk vind om zomerse foto’s op de kalender te zetten. De foto’s hierboven zijn in Gümbet, Valencia en El Gouna gemaakt. Leuke foto’s met fijne herinneringen aan onze vakanties. En van die zomerse foto’s wordt ik sowieso altijd erg vrolijk.
Ik had meer foto’s dan maanden, dus soms, zoals bij oktober, heb ik meerdere foto’s gebruikt. Staat best leuk, toch? De laatste foto is het meest recent. Ik had al een tijdje geen foto meer gemaakt van mij en Bart, dus voordat ik deze kalender maakte, nam ik deze foto nog eventjes. Niet mijn favoriete foto van deze kalender, maar ach haha! Hij kan er wel mee door.
Wat vinden jullie van deze kalender? En hebben jullie zelf een verjaardagskalender in huis hangen?

13 gedachten over “FOTOKALENDER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.