DAGBOEKJE #124; PAKKETJES, VERKOUDEN EN DIERENTUIN

Het is maandag, dus er staat weer een nieuw dagboekje online. Aan het begin van de week deden Nomi en ik niet zoveel, want we waren allebei verkouden. Ik had last van mijn keel en Nomi had vooral last van een loopneus. Verder kreeg ik deze week belachelijk veel pakketjes en gisteren gingen we naar de dierentuin.

Dit was maandag. We hielden een dikke truiendag, we speelden lekker binnen en toen Nomi in bed lag, was ik series aan het kijken.

 

Dinsdag waren mijn ouders terug van vakantie en Nomi en ik gingen daar even naartoe.

 

Dinsdag deden we boodschappen en ik kon deze Mars ijsjes niet weerstaan. Woensdag kreeg ik een heel leuk mailtje waarin stond dat mijn bestelling was verzonden.

 

Nomi begint te staan. Als ik haar neerzet, blijft ze zelf staan. Ze wist volgens mij nog niet helemaal wat ze ervan moest vinden. Guusje was veel buiten deze week, ze lag lekker in de zon.

 

’s Avonds wilde ik met stapelbekers spelen, maar Nomi wilde perse mijn telefoon. En daar gaf ik nog aan toe ook.. Een hoog loedermoedergehalte dus. Ook zette ik woensdag een hele leuke winactie online.

 

Donderdag was het lekker weer en we wandelden even naar de stad. We gingen voor vitamine D druppels, maar we kwamen thuis met allemaal andere dingen. En die legging, tja.. Dat is mijn guilty pleasure. De elastiekjes moesten natuurlijk even uitgeprobeerd worden, maar Nomi’s haar is nog iets te kort. Volgens mij had ze zelf ook haar twijfels over het staartje.

 

Vrijdag probeerde Nomi te gaan staan in bed, maar ze kwam niet verder dan een knie en een voet. ’s Middags kreeg ik 5 pakketjes binnen. Zoveel krijg ik er normaal niet hoor 😉

 

’s Avonds werd ik onder gespuugd door Nomi, dus ik kleedde me om en daarna childe ik op de bank. Zaterdag ging het staan al wat beter, met een beetje hulp stond ze een tijdje in de box. Net na dit kunstje gingen we naar mijn schoonouders, maar daar wilde ze het natuurlijk niet nog een keer laten zien.

 

’s Middags gingen we even naar de Intratuin en daarna gingen we naar mijn ouders. Gisteren gingen we naar de dierentuin, en daarvan zien jullie binnenkort een plog.
Gerelateerde artikelen:

8 gedachten over “DAGBOEKJE #124; PAKKETJES, VERKOUDEN EN DIERENTUIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.