NIEUWE KLEERTJES VOOR NOMI

Een van de leukste dingen aan shoppen voor je baby, is dat het telkens wéér mag. Iedere paar maand (of soms nog sneller) heeft je baby weer een maatje groter nodig, dus mag je weer op zoek naar nieuwe kleding. En dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg! 

Ik plaatste een bestelling op Kleertjes.com, een webshop waar ze ontzettend veel leuk babykleding en kinderkleding verkopen. Ik kan me echt een hele tijd vermaken op de site. De shirtjes die ik bestelde zijn allemaal van Name It, wat een leuk merk is dat zeg! Het shirtje hierboven kost € 9,95.
Ik denk dat dit mijn favoriet is. Ik kocht trouwens alles in maat 86, want in maat 74 en 80 heeft Nomi al best veel. En ik kom vast nog wel een keer iets leuks tegen in die maatjes, dus zodat haar kledingkast straks niet helemaal uitpuilt, shopte ik vast een maatje groter. Dit shirtje kost € 12,95.
Normaal gesproken hou ik eigenlijk niet zo van ‘I love.. ‘ teksten op babykleding. Nomi kan zelf nog niet vertellen wat ze wel en niet leuk vindt, dus toen ik laatst een heel schattig shirtje tegenkwam waar ‘I love cupcakes’ opstond, heb ik hem maar laten hangen. Nomi weet niet eens wat een cupcake is en misschien neem ik zo’n shirtje dan te letterlijk, maar ik vind het stom. Foto’s daarentegen vindt ze echt leuk. Als we een selfie maken en ze ziet zichzelf, lacht ze bijna altijd. Daarom vond ik dit shirtje wel heel leuk voor haar. Hij kost € 10,95.
Dit is het laatste shirtje dat ik in mijn virtuele mandje deed. Ik zwichtte weer voor roze, maar het staat Nomi ook echt heel schattig. Dit shirtje kost € 9,95.
Natuurlijk is het ook wel handig om wat broekjes te shoppen. Ik zag deze legging en ik vind het zo leuk, een zwarte legging voor baby’s. Ik vond Nomi er eerst nog wat te jong voor, omdat zwart toch best een harde kleur is. Maar ik weet zeker dat het heel leuk staat als ze straks in maat 86 past. Hij kost trouwens € 9,95 en deze is van het eigen merk van kleertjes.com.
Natuurlijk kon ik het niet laten om even wat setjes uit te proberen. Ik vind het zo leuk staan!
Shop jij vaak alvast in een grotere maat?
Dit artikel bevat items die door een bedrijf zijn opgestuurd.
Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje
– New in

9 gedachten over “NIEUWE KLEERTJES VOOR NOMI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.