De vakantie tag – Been there, done that

vakantie

Welke tag is er nou toepasselijker bij deze tijd van het jaar dan de vakantie tag? Helemaal niks, toch? Dus toen ik deze tag tegenkwam op de blog van Nathalie dacht ik, die ga ik invullen!

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije, Italië, Egypte en Mexico. O ja, en een tussenlanding op Cuba, maar ik denk niet dat dat helemaal telt 😉

Welke bestemming staat er bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden; waar wil je écht nog een keertje naartoe?

Madrid, Praag en Parijs. Het lijken me allemaal hele mooie steden en ik wil er heel graag een keertje naartoe.

Wat is jouw meest ideale vakantie? (Strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, et cetera)

Een combinatie. Alleen maar op het strand liggen vind ik niks, ik wil ook wel iets doen. Een middagje shoppen, culturele dingen bezoeken, of gewoon iets leuks doen. En ik wil ook graag een keer op stedentrip.

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel een keertje heen wil?

Ik wil nog graag een keertje terug naar Italië. Daar zijn we op huwelijksreis geweest. Ik was toen zwanger van Nomi en een plaatsje daar in de buurt heette toevallig Nomi. Toen stond de naam al op mijn lijstje trouwens, zo zijn we er niet opgekomen. Maar het lijkt me erg leuk om daar nog een keer naartoe te gaan.

Ben je voor je werk al eens naar een leuke bestemming geweest?

Nee, helaas…

Met wie ga je meestal op reis?

In het verleden met mijn familie, daarna met Bart en nu met ons gezin. Hoewel we als gezin nog niet op vakantie naar het buitenland zijn geweest.

Met wie zou je wel eens op vakantie willen gaan? (Dit mag iedereen zijn; familielid, vriend(in), of beroemd persoon)

Ik denk toch dat ik het liefst gewoon met mijn gezin op vakantie ga. Of misschien ooit een paar dagen alleen met Bart…

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Een boot, om er weer af te komen 😉

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Jazeker. Een paar keer als kind en ook mijn eerste vakantie met Bart was in Nederland. We zijn toen naar Zeeland geweest. Vijf jaar geleden zijn we naar Limburg geweest en sinds vorig jaar hebben we een stacaravan, dus nu vieren we ook vakantie in Nederland.

Ga je liever naar een attractiepark of een dierentuin?

Laatst zijn Nomi en Lenn voor het eerst in een attractiepark geweest en ze vonden het geweldig! Maar de dierentuin vinden ze ook erg leuk hoor. Zelf vind ik het wel een moeilijke keuze, maar ik denk toch dat ik voor de dierentuin kies.

Zou je liever een ski- of zonvakantie willen?

Sowieso een zonvakantie. Skiën lijkt me helemaal niks…

Wat is jouw leukst vakantieherinnering?

Zwanger zijn van Nomi in Italië, en daar langs het plaatsje Nomi rijden. We waren nog niet zo heel erg bezig met namen, maar ik had al wel een lijstje gemaakt. Toen ik de plaatsnaam zag zei ik ‘Als we een meisje krijgen, noemen we haar Nomi’. En gelukkig vond Bart het ook een leuke naam. Verder vond ik het heerlijk dat we daar gewoon overal konden praten over mijn zwangerschap. Het was nog geheim, maar daar kenden we toch niemand!

Wat is jouw minst leuke vakantieherinnering?

Ik heb geen idee eigenlijk!

Naar welk(e) Land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Dit jaar komen we niet verder dan Nederland, waar we lekker gaan kamperen.

Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Ergens waar het niet veilig is.

Waar ga jij dit jaar naartoe op vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.