PLOG ZATERDAG 30 AUGUSTUS

Ik wilde weer een keertje ploggen (ik vergeet dat telkens) en afgelopen zaterdag leek me daar wel een geschikte dag voor. Overdag deden we niet zoveel bijzonders, we wandelden even naar de stad en verder waren we gewoon thuis. ’s Avonds gingen we gourmetten en daarna ging ik me mijn zusje naar het dorpsfeest. 

We werden rustig wakker, Nomi dronk bij ons in bed en daarna speelden we nog even.
Ook Bart bleef nog even liggen, wat niet vaak voorkomt. Toen ik beneden was, besloot ik mijn nagels eens te lakken. Dat doe ik niet zo vaak meer, want 9 van de 10 keer begint Nomi te huilen als mijn nagels nog helemaal nat zijn. Deze keer ging het goed.
Nomi at havermout en daarna maakte ze Guusje bang. Ik was al aan het nadenken wat ik ’s avonds aan zou doen, maar dat vond ik best moeilijk. Alles wat ik bedacht, was óf te warm voor binnen, óf te koud voor buiten.
Op Facebook zag ik welke artiesten (noem je dat zo?) ’s avonds zouden komen. Ik plande vast een artikeltje in voor zondag, want ik had het vermoeden dat ik niet vroeg wakker zou zijn.
’s Middags liepen we even naar de stad om wat boodschappen te doen. Ik kon het niet laten om even bij Kruidvat naar binnen te gaan, maar uiteindelijk kocht ik alleen scheermesjes.
Toen we weer thuis waren legde ik Nomi in bed en Bart en ik keken een aflevering van Breaking Bad. Wat is dat verslavend zeg! Daarna gingen we naar mijn zusje en mijn tante. Ik gaf Nomi een rijstwafel, maar ze was er meer mee aan het spelen dan dat ze er iets van at.
We borrelden even gezellig (met cola, overdag drinken is bij mijn niet zo’n succes als ik ’s avonds nog uit wil, dan word ik moe) en daarna gingen we gourmetten.
Rond 8 uur voedde ik Nomi en daarna gingen Bart en Nomi naar huis. Mijn zusje en ik kleedden ons om, we maakten ons op en we zaten nog even buiten.
Daarna liepen we naar het dorp en het was al best druk op de beachparty. Het was een hele leuke avond en we lagen niet vroeg in bed. Blijkbaar kan ik niet meer uitslapen, want ik werd om 9 uur weer wakker. 
Gerelateerde artikelen:

7 gedachten over “PLOG ZATERDAG 30 AUGUSTUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.