GARNIER PURE DAGCRÈME

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik een redelijk vette huid. Ik glim snel en ik ben al jaren op zoek naar een dagcrème die daar echt goed tegen helpt. Laatst zag ik bij de DM deze dagcrème van Garnier liggen en ik besloot hem te proberen. Hij bevat salicylzuur, wat goed helpt tegen onzuiverheden. 

Dit is wat Garnier erover zegt: 
Ik heb een intensieve behandeling nodig om onzuiverheden en de littekentjes die ze achterlaten te bestrijden.
    Dankzij haar zuiverende werking verwijdert de formule onzuiverheden dag na dag en helpt ze te voorkomen, zonder te irriteren. De lichte en niet vette textuur dringt onmiddellijk in de huid om deze te hydrateren, verfijnt de poriën en egaliseert de huidstructuur. De huid is gereinigd, zacht en voelt de hele dag prettig aan.
Ik vind de verpakking erg handig. Door de vorm komt er niet snel te veel uit, je kunt het heel makkelijk doseren. Inmiddels gebruik ik deze dagcrème een paar weken en volgens mij is het nog lang niet op, dus je kunt er erg lang mee. 
De crème is erg dun en daardoor makkelijk te verdelen. Je kunt makkelijk een dunne laag aanbrengen en daardoor heb je er dus niet veel van nodig. De crème voelt heel fijn en fris aan op mijn gezicht, en absoluut niet plakkerig. 
Nu ik het een tijdje heb gebruikt, merk ik dat mijn huid echt wat minder onzuiver is. Ik heb nog lang geen gave huid hoor, maar het is wel ietsje beter geworden. Ook helpt het goed tegen glimmen en mijn make-up blijft veel beter zitten. Ik ben dus erg tevreden over deze crème!
Ik kocht deze dagcrème voor € 3,99 bij de Duitse drogist DM. In Nederland is deze ook te koop, maar hier betaal je er iets meer voor. 

12 gedachten over “GARNIER PURE DAGCRÈME

  1. kato schreef:

    Hij lijkt me heel goed vanwege dat hij je onzuiverheden verminderd. Ik heb zelf een soort van mix tussen vette en droge huid. Is hij ook goed voor als je een vette huid hebt? Kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.