GOEDE VOORNEMENS

Goede voornemens, bijna iedereen heeft ze wel. Zelf had ik er eigenlijk nog niet echt over nagedacht, maar natuurlijk zijn er een aantal dingen die ik in 2013 graag wil bereiken.

1. Mijn opleiding voor het grootste deel afronden. Als het goed is, ben ik in juli klaar met het theoriedeel van mijn opleiding. Na de zomervakantie ga ik nog stage lopen en in januari 2014 heb ik een afstudeerproject, maar in 2013 kan ik dus al heel veel afronden. Ik ben ervan overtuigd dat dit me wel gaat lukken, maar natuurlijk wil ik ook goede cijfers halen. 
2. Samen met mijn vriend een huis kopen. Als mijn vriend een vast contract krijgt, gaan we opzoek naar een huis om te kopen. Het is helaas nog niet zeker of hij een vast contract krijgt, maar anders wil ik via de woningstichting een ander huis gaan huren, omdat dit huisje wel heel klein begint te worden. 
3. Afvallen! In 2011 en 2012 ben ik een tijdje goed bezig geweest met afvallen, maar de laatste tijd ging het niet meer zo goed. Ik lette niet meer op wat ik at, dus ik viel niet meer af. Ik ben weer begonnen met afvallen en ik hoop dat er weer wat kilo’s afgaan.
4. Meer bewegen. Dit hoort natuurlijk een beetje bij het afvallen, maar ik wil ook gewoon gezonder leven. Wat vaker steppen, work-outs doen, fietsen of lopen naar de supermarkt en ’s avonds een stuk wandelen, dat wil ik in 2013 meer gaan doen. 
5. Meer vooruitwerken op mijn blog. Soms heb ik best veel concepten klaarstaan, maar soms schrijf ik echt op het laatste moment een artikel, omdat er niks meer klaarstaat. Momenteel loop ik ook een beetje achter, maar ik ga ervoor zorgen dat ik weer wat meer vooruit ga schrijven.
6. Minder rommelig zijn. Mijn huis is vaak echt een bende. Nou komt dat deels doordat ik gewoon echt weinig ruimte heb (mijn vriend en ik wonen in een huisje van 30m2), maar sommige dingen kan ik best gewoon opruimen. Zeker als we een ander huis hebben, wil ik het netter houden. 
Dat was het eigenlijk wel. Het zijn niet veel voornemens, maar wel voornemens waarvan ik verwacht dat ze ook gaan lukken. Hebben jullie goede voornemens? 

29 gedachten over “GOEDE VOORNEMENS

 1. Kirsten schreef:

  HIhi, wat een bekende goede voornemens (: Veel succes met je goede voornemens en ik hoop dat het helemaal goed gaat komen in 2013!

 2. AreyouShir? schreef:

  Succes! Dat vooruit schrijven is voor mij ook heel herkenbaar, mijn posts zijn eigenlijk altijd last minute inspiratie… Maar het is wat minder stressy als je ze van tevoren klaar zet.
  Veel succes met afvallen! Pinterest heeft heel veel goede tips.

 3. Ester schreef:

  Mooie voornemens! Ik heb eigenlijk geen voornemens, maar kreeg op nieuwjaarsdag wel een aantal inzichten waar ik dit jaar mee aan de slag wil, dat zijn meer dingen op persoonlijk gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.