LET’S GET PERSONAL TAG

Deze tag gaat al een tijdje rond op verschillende blogs en afgelopen week werd ik getagd door Kirsten. Aangezien mijn blog best persoonlijk is, leek het me leuk om deze in te vullen. Op deze manier kunnen jullie wat meer over mij te weten komen. 


Wat hoor je op het moment van schrijven?

Goodness Gracious van Ellie Goulding, wat een lekker nummer is dat! Ik kan dat lied de hele dag wel luisteren, maar ik ben bang dat hij dan uiteindelijk gaat vervelen haha. 
Heb je ergens trek in op dit moment?

Nee. Ik heb net gegeten, mijn vriend had gebakken aardappels met roerbakgroente en een schnitzel gemaakt. Het was erg lekker en ik zit nog best wel vol, voorlopig heb ik dus nergens trek in.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Dat is wel een moeilijke.. Ik wil wel kinderen, maar zeker geen tien. Het lijkt me ook ontzettend lastig trouwens, ik zou er geen ruimte voor hebben en waarschijnlijk zou ik ook tijd te kort komen. Nee, dan heb ik liever geen kinderen en neem ik er nog een kat bij, haha. 

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Nee hoor, ik besteed zeker niet té veel tijd aan mijn uiterlijk. Ik ben er regelmatig mee bezig, maar echt niet te veel. Ik besteed tijd aan mijn uiterlijk omdat ik het leuk vind, het is geen verslaving ofzo en ik kan ook wel zonder beautyproducten. Liever niet natuurlijk, maar ik ga ook wel eens de deur uit zonder make-up. 

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Als ik nerveus ben, doe ik volgens mij niet echt iets bijzonders. Ik ben trouwens ook niet zo snel nerveus, misschien dat ik daardoor niet weet wat ik dan doe.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Ja, zeker! Ik ben op dit moment druk met de voorbereidingen op onze bruiloft en ik vind het ontzettend leuk om daarmee bezig te zijn. Over twee maand zijn we al getrouwd, het gaat nu wel snel dus! Daarnaast geeft het bloggen me ook een reden om te lachen, ik heb er namelijk ontzettend veel plezier in. 

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Nee, dat denk ik niet. Natuurlijk zijn er wel dingen die ik anders zou doen als ik het over mocht doen, maar ik denk niet dat ik er gelukkiger door zou zijn. Iedereen maakt fouten en daar leer je van, je hoeft niet alles goed te doen. 

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?

Sowieso niet in het verleden. Dat is geweest en dat laat ik achter me. Ik denk dat ik vooral aan het heden denk, over wat ik nu doe. Ook kijk ik wel veel naar de toekomst, ik vind het bijvoorbeeld heel leuk om dingen te plannen voor de toekomst, zoals mijn bruiloft, huwelijksreis, et cetera. 
Wat heb je voor het laatst gedronken?
Spezi (cola met sinas), haha. Ik dronk het als kind al en ik vind het nog steeds heel lekker! Hiervoor heb ik eigenlijk alleen groene thee gedronken vandaag. 
Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Hm, moeilijk.. Ik kan het allebei wel zijn, denk ik. Toch denk ik dat ik meer neig naar optimistisch dan naar pessimistisch, maar het ligt echt helemaal aan de situatie. 
Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Sowieso chocola! Ik hou er echt van, maar meestal zorg ik er gewoon voor dat het niet in huis is, dan kan ik het ook niet eten, haha. 
Wat doe je morgen?
Morgenochtend ga ik lekker bloggen, en van 13.00 tot 17.00 uur moet ik werken. 
Wat is je stemming op dit moment?
Goed! Ik ben vandaag veel bezig geweest met mijn blog en ik heb een paar artikelen kunnen schrijven. Dat was ook wel nodig, want ik had bijna niks meer klaar staan. Daarnaast heb ik net een workout gedaan en dat geeft me ook een goed gevoel. 
Zelf wil ik ook een paar bloggers taggen, namelijk SimoneFemke‘, Lisanne en Tineke!

19 gedachten over “LET’S GET PERSONAL TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.