Happy birthday to me… en een cadeautje voor mezelf!

cadeautje voor mezelf

Vandaag, 30 december, is mijn verjaardag! Als ik heel eerlijk ben heb ik vrij weinig met mijn verjaardag en daarom vier ik het ook niet echt. Wel maken we er met ons gezin gewoon een leuke dag van en deze keer gaan we met zijn vijven naar de dierentuin. Maar ondanks dat ik het niet echt vier, heb ik mezelf toch getrakteerd op een paar cadeautjes. En daar vertel ik je vandaag meer over.

33 jaar

Vandaag ben ik voor de vijfde keer 29 geworden. Of nou ja, dat is wat ik mezelf graag wil laten geloven. Maar goed, ik ben op 30 december 1989 geboren in het ziekenhuis in Deventer. Mijn eerste oud en nieuw maakte ik mee in het ziekenhuis, want ik was door middel van een keizersnede geboren en mijn moeder en ik mochten dus nog niet meteen naar huis. En al met al betekent dat dat ik inmiddels 33 kaarsjes mag uitblazen.

Cadeautjes voor mezelf

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes en daarom besloot ik mezelf te trakteren op nieuwe schoenen, pantoffels en een leuk tasje.

Nieuwe sneakers

In het verleden liep ik helemaal niet veel op sneakers. Ik liep vooral op enkellaarsjes, sandalen, slippers en zo nu en dan een keer op pumps. Maar de afgelopen jaren kies ik juist steeds meer voor sneakers. Meestal ga ik voor vrij safe en kies ik voor zwarte sneakers, maar ik besloot deze keer eens iets anders uit te kiezen. Daarom ging ik voor deze sneakers met leuke roze accenten van Omoda. Net even anders dan wat ik al in de kast heb staan en ook gewoon heel erg leuk.

Lekkere warme pantoffels

Bij deze tijd van het jaar horen dikke truien, warme jassen en lekkere warme pantoffels. Truien en jassen had ik al, maar ik kon nog wel een paar warme pantoffels gebruiken. Ik had al Spaanse sloffen, maar daarmee kreeg ik op onze koude tegelvloer toch nog wel eens koude voeten. Daarom bestelde ik een paar sloffen met lekkere dikke zolen, en ik ben zo blij met mijn aankoop!

En een leuk tasje

Je hebt nooit teveel tassen, toch? Toen ik dit tasje zag was ik op slag verliefd. De kleuren, de pailletten… Hij is gewoon helemaal leuk. Ik zag mezelf het tasje meteen al dragen naar het Harry Styles concert waar we in juni naartoe gaan, maar hij is natuurlijk voor veel meer gelegenheden erg leuk. Hij is niet heel groot, maar mijn portemonnee, sleutels en telefoon passen er makkelijk in, dus ik vind hem helemaal perfect.

Geef jij jezelf wel eens een cadeautje voor je verjaardag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.