HAPPY LIST

♥ guusje, mijn lieve kitten ♥ bosvruchten thee ♥ grey’s anatomy ♥ een eigen domein voor mijn blog ♥ de verwarming lekker hoog zetten nu het buiten kouder wordt ♥ onderweg naar de 400 bloglovin’ volgers ♥  lekker warm douchen ♥ geurkaarsen ♥ oversized truien ♥ mooie nieuwe nagellakjes ♥ onder een dekentje televisie kijken met mijn lieve vriendje ♥ expeditie robinson ♥ pantoffels ♥ winkelen ♥ mijn stageplaats ♥ artikeltjes schrijven voor mijn blog ♥ blogs van anderen lezen ♥ warme sjaals ♥ nieuwe schoenen ♥ gezellige spulletjes voor in huis ♥ instagram ♥ romantische comedy’s ♥

19 gedachten over “HAPPY LIST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.