NEW IN: REGENLAARSJES

De korte regenlaarsjes van Supertrash kennen jullie vast allemaal wel. Ik vind ze heel erg leuk, maar ze zijn ook best duur. Je betaalt er zo’n 90 euro voor en dat vind ik voor regenlaarsjes wel erg duur. Laatst kwam ik op Fashionbootz.nl deze laarsjes tegen en ik vond ze meteen helemaal geweldig. 

Ze kosten maar € 29,95, helemaal niet duur dus! En ik vind ze echt heel leuk. Fashionbootz heeft nog veel meer leuke, korte regenlaarsjes, maar deze vond ik dus het leukst. Ze zijn ideaal voor als het regent of als er sneeuw ligt, want ze zijn hartstikke waterdicht. Maar eigenlijk kun je ze iedere dag wel dragen, want ze zijn gewoon echt heel leuk.
De eigenaresse van Fashionbootz.nl heeft nog een hele leuke webshop, namelijk Fashionglovez.nl, waar je hele leuke handschoenen kunt kopen!
Wat vinden jullie van dit soort regenlaarsjes? 

26 gedachten over “NEW IN: REGENLAARSJES

  1. Demi schreef:

    Ik vind ze wel leuk, maar zou ze zelf niet zo snel aan doen denk ik. Ik draag persoonlijk alleen regenlaarsjes als het echt heel hard regent of als er een dik pak sneeuw ligt.
    Liefs, Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.