Mijn nieuwe sandalen

Shoppen voor onze kinderen doen we allemaal wel, maar voor onszelf vergeten we het wel eens. Althans, ik koop veel meer voor mijn kinderen dan voor mezelf. Tijdens mijn zwangerschap van Lenn zijn mijn voeten groter geworden, en daarom was ik wel toe aan nieuwe sandaaltjes. Die vond ik bij Manfield, en ik ben er helemaal verliefd op!

Ik ben van maat 39 naar een ruime maat 40 gegaan, en daardoor passen mijn oude sandaaltjes niet meer. Blijkbaar heeft dat iets te maken met hormonen, en ik vind het best jammer dat mijn oude sandaaltjes niet meer passen. Maar ja, shoppen voor nieuwe sandalen is natuurlijk ook niet erg! Van Manfield mocht ik een paar sandalen uitzoeken, en ik zag zoveel leuks dat ik nauwelijks kon kiezen.

Ik besloot te gaan voor sandalen die ik overal bij aan kan doen, en ik kwam deze exemplaren tegen. De bandjes zijn van leer, dus ze zitten hartstikke lekker. De bandjes zaten in het begin een klein beetje strak, maar het leer liep al snel uit en nu zitten ze perfect.

Het zijn op dit moment mijn meest gedragen schoenen, ik draag ze bijna iedere dag. Dat komt natuurlijk doordat ze zo lekker lopen, en doordat ik ze bij zo ongeveer iedere outfit aan kan doen (ik kan namelijk niet bedenken waar ze níet leuk bij zouden staan).

Deze sandalen kosten € 54,95 en ze zijn te koop bij Manfield.

2 gedachten over “Mijn nieuwe sandalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.