Hoera, Elena is 3 jaar!

elena 3 jaar

Hoera, vandaag is Elena 3 jaar geworden! Stiekem noem ik haar nog steeds ‘baby’, maar ik vrees dat ze dat binnenkort niet meer gaat accepteren. Want als je 3 bent, vind je jezelf natuurlijk heel erg groot!

Verjaardag in quarantaine

Het was de bedoeling dat er vandaag familie langs zou komen, maar dat gaat even niet door omdat we (alweer) in quarantaine zitten. Dat wordt dus even uitgesteld, maar zelf maken we er natuurlijk een gezellige dag van. We gaan zelf een taart maken, ze krijgt cadeautjes, en verder zien we wel wat we gaan doen. Door de quarantaine hebben we niet zoveel opties, dus we maken er thuis maar wat van.

Trakteren op de peuterspeelzaal

Elena heeft ontzettend veel zin in haar feestje op de peuterspeelzaal en zolang zij geen coronaklachten heeft mag ze daar maandag gewoon naartoe. Ze gaat dan een Paw Patrol traktatie uitdelen, want daar is ze helemaal fan van. Maar ik wacht nog eventjes met het maken van de traktaties, want de kans is natuurlijk redelijk groot dat zij binnenkort ook coronaklachten krijgt. Maar ook daarvoor geldt; dan vieren we dat gewoon een weekje later!

Een gedachte over “Hoera, Elena is 3 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.