Hoera, Nomi is 6 jaar!

6 jaar

Hiep hiep hoera, vandaag is Nomi 6 jaar geworden! ‘Eindelijk 6’, naar eigen zeggen, want ze was de enige in de klas die nog 5 was. ‘Maar ik voel mij al 6 hoor’, zei ze al een paar weken lang. Maar nu is het eindelijk echt zover, ze is 6!

6 jaar

De kleutertijd is nu officieel afgelopen en dat is ook wel te merken. Sinds Nomi in groep 3 zit, voelt ze zich heel erg groot en daar gedraagt ze zich ook naar. Ze is ontzettend bijdehand en ze gedraagt zich soms als een puber. Maar ze is ook hartstikke grappig en ik vind dit een heerlijke leeftijd!

10 november 2014

Nomi werd geboren op 10 november 2014 en op een dag als deze denk ik daar altijd eventjes aan terug. ’s Ochtends vroeg reden we naar het ziekenhuis voor een geplande keizersnede, omdat Nomi in een stuitligging lag. Doordat het hartstikke druk was op de weg, waren we net op tijd in het ziekenhuis. Vervolgens had ik een hele fijne keizersnede en het hele verhaal kun je lezen in mijn bevallingsverhaal.

Feestje?

Het is natuurlijk een rare tijd en daarom vieren we Nomi’s verjaardag een beetje anders. Mijn schoonouders zijn hier afgelopen zondag geweest en aankomend weekend vieren we het nog een keertje. Vandaag is Nomi op school en daar viert ze haar verjaardag natuurlijk ook. Vanochtend liepen we met een grote mand vol snoepzakjes naar school en Nomi vindt het ontzettend leuk dat ze vandaag mag trakteren. Verder doen we vandaag eigenlijk niks bijzonders.

Nomi’s kinderfeestje hebben we even uitgesteld in verband met corona. Gelukkig snapt Nomi dat zelf heel goed en ze maakt er totaal geen probleem van. Ze weet dat het nu even niet anders is en we maken er gewoon het beste van. En dat we haar verjaardag meerdere keren vieren om niet te veel mensen tegelijk in huis te hebben, vindt ze alleen maar leuk!

Een gedachte over “Hoera, Nomi is 6 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.