Ons huis opfleuren met nieuwe posters

poster babykamer

Een hele tijd geleden heb ik jullie al verteld dat ik eigenlijk nooit echt geschikte posters heb gevonden voor in Lenns kamer. Er hingen wel posters, maar dat was toch net niet helemaal wat ik zocht. Eigenlijk ben ik dus zo’n anderhalf jaar op zoek geweest naar leuke posters! Maar toen kreeg ik een mailtje van de webshop Desenio, waar ik heel veel mooie posters zag. Naast deze posters voor Lenns kamer zocht ik ook posters uit voor in de woonkamer en eentje voor op Nomi’s kamer. En ik heb een kortingscode voor jullie!

Posters voor in de woonkamer

posters goud

Ik ben de laatste tijd gek op goud en ik wilde graag posters met goud erin. Desenio heeft een pagina met inspiratie en daar zag ik deze posters. Mocht je ze ook mooi vinden, ze heten ‘Natural Abstaction’ en ‘Stormy Mountains’. Ik bestelde ze in het formaat 50×70 cm en ik bestelde er ook lijsten bij. Ik ben er erg blij mee en ik vind ze heel mooi bij elkaar staan!

Een wereldkaart poster voor Nomi

wereldkaart poster

Nomi heeft al een heel mooi schilderij op haar kamer hangen, maar er was nog wel ruimte voor een leuke poster. Ik kwam deze wereldkaart poster tegen en ik vond hem zo leuk! Ik vind wereldkaart posters sowieso erg leuk, en deze is perfect voor op een kinderkamer.

wereldkaart

Even een close-up, om te laten zien hoe leuk hij is! De dieren op de poster maken het helemaal af, en Nomi is er ook erg blij mee. Voor wie hem ook wil bestellen, deze poster heet ‘World Map Animals’ en ook dit formaat is 50×70 cm.

Posters voor Lenns kamertje

poster kinderkamer

Lenn is gek op dieren en hij is vooral heel erg onder de indruk van leeuwen (met dank aan de Teletubbies haha!). Daarom vond ik het erg leuk dat er naast de letter L een leeuwtje zit. Toen kwam het lastigste, een poster vinden die daar leuk bij staat. Na lang twijfelen ging ik voor deze panda, en toen ze binnenkwamen was ik erg tevreden over mijn keuze. Lenn ook, hij riep meteen ‘roar!’ toen hij de leeuw zag. Oh, en de namen van deze posters zijn ‘Alphabet L’ en ‘Panda With Hat’.

Kortingscode

En dan heb ik nog iets leuks voor jullie, namelijk een kortingscode waarmee je 25% korting krijgt op posters bij Desenio. De code hiervoor is ‘MADEBYMALOU‘. Deze code is geldig van 13 tot en met 15 maart (dus maak snel je keuze!). De code is geldig voor alle posters, met uitzondering van ‘handpicked’ posters en lijsten.

Kende jij deze webshop al? En heb je ook posters in huis hangen?

5 gedachten over “Ons huis opfleuren met nieuwe posters

  1. Sylvia - alovelyadventure schreef:

    Wat een leuke posters allemaal. Ik ga hier zeker een kijkje nemen. Ben benieuwd of ze nog meer leuke posters voor de kinderkamer hebben. Over twee weken verhuizen we naar Spanje dus dan moet ons nieuwe huisje wel leuk aangekleed worden. Bedankt voor de leuke tip en kortingscode?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.