Primark en AliExpress shoplog

primark

Afgelopen zaterdag hebben Bart en ik even geshopt. We gingen naar Primark om wat nieuwe zomerkleding voor Nomi en Lenn te scoren, en dat is ons goed gelukt! En deze week kwamen er twee pakketjes binnen van AliExpress, met jurkjes voor Nomi. Vandaag laat ik jullie de nieuwe zomerkleding van Nomi en Lenn zien.

Jurkjes van AliExpress

aliexpress

Een tijdje geleden kwam ik deze jurkjes tegen op AliExpress en ik vind ze zo leuk! De blauwe vind je hier en ik betaalde er maar € 2,55 voor. Het roze jurkje vind je via deze link en deze kost ongeveer € 3,65.

Primark aankopen voor Nomi

t-shirt eenhoorn

De prijzen bij Primark zijn natuurlijk altijd erg fijn. Daardoor zijn de kleertjes perfect om lekker in te spelen en vies te maken. Ik doe Nomi nooit haar mooiste kleding aan naar de peuterspeelzaal, omdat ze regelmatig thuiskomt met verfvlekken in haar kleding. Daardoor doe ik haar liever wat oudere of goedkope kleding aan. Deze shirtjes kosten allemaal maar € 2,00.

primark slippers

Vorig jaar kocht ik voor Nomi sandaaltjes bij Primark, eigenlijk ‘voor erbij’. Maar ze vond ze zo fijn dat ze ze heel vaak aan wilde. Daarom kocht ik ook dit jaar weer Primark sandaaltjes voor haar. Ze kosten € 5,00. De slippertjes kon ik ook niet laten liggen, hiervoor betaalde ik € 1,50.

primark bikini

Ook voor ondergoed en sokken slaag ik vaak erg goed bij Primark. Nomi begint uit haar hemdjes te groeien en daarom kocht ik een setje met drie hemdjes, voor € 4,50. Deze enkelsokjes kon ik ook echt niet laten liggen, zeker niet voor maar € 3,00. In mijn dagboekje vertelde ik jullie al dat ik op zoek was naar een leuke bikini voor Nomi. Ik nam deze mee, maar toen ik hem bij Nomi aandeed, zag ik dat hij veel te groot is… Nou heeft ze dus alvast een bikini voor volgend jaar, maar voor deze zomer zijn we nog steeds niet geslaagd!

Primark aankopen voor Lenn

goedekope t-shirts

Voor Lenn zocht ik kleertjes in maat 92/98 en ik had het geluk dat ik zowel op de babyafdeling als op de kinderafdeling kon shoppen. Het shirtje links komt van de babyafdeling en kost € 1,80. De andere twee shirtjes komen van de kinderafdeling en kosten € 2,00.

primark sokken

Ik ben gek op de sokken van Primark en Lenn was echt toe aan nieuwe sokken. Ze zitten perfect bij hem, dus ik nam twee setjes mee. Voor een set van 5 paar sokken betaal je € 3,00. Verder kocht ik voor Lenn een set met twee zwembroeken voor € 6,00 in totaal.

Komen jullie vaak bij Primark?

9 gedachten over “Primark en AliExpress shoplog

  1. Mama van Zoë en Amy schreef:

    Altijd leuk om te lezen de shoplogjes! Ik shop (te) vaak bij Primark, ik werk er en zie er dus altijd de leukste dingen voorbij komen waar ik dan snel bij wil zijn haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.