Dagboekje #245; zwemdiploma’s, Bert Visser en sushi-date

zwemdiploma

Vorige week leek het wel lente! Eindelijk is het niet meer zo koud, en daarom besloot ik wat lente in huis te halen. Afgelopen week haalden Nomi 2 zwemdiploma’s en Lenn ook eentje, we gingen naar Bert Visser en we gingen voor het eerst naar een sushi restaurant.

Maandag; lente?

lente

Wat was het maandag opeens lekker weer! Terwijl Nomi op de peuterspeelzaal was, ging ik met Lenn even lekker naar buiten. Lenn vond het volgens mij ook erg fijn dat het niet meer zo koud was.

Toen Nomi klaar was op school liet ze vol trots 2 knutselwerkjes zien en die moesten natuurlijk opgehangen worden. Even later kwam de postbode haar Elsa jurk brengen en Nomi was helemaal blij.

Dinsdag; Bert Visser

Bert Visser

Afgelopen kerst kregen we een erg leuk cadeautje; kaartjes voor de nieuwe voorstelling van Bert Visser. We gingen met Barts familie en wat hebben we gelachen!

Woensdag; zwemdiploma

peuterzwemmen

Nomi zit al een tijdje op peuterzwemmen en vorige week haalde ze twee diploma’s! Diploma 1, wat echt de basisdingen zijn zoals spetteren in het water en in het water springen. En diploma 2, waarvoor ze bijvoorbeeld onder water moest gaan en haar evenwicht in het water moest vinden.

Donderdag

modern family

Toen Nomi donderdag terug kwam van de peuterspeelzaal zei ze dat ze oorpijn had. Ze was ook een beetje hangerig, dus we bleven ’s middags lekker thuis. Terwijl zij en Lenn in bed lagen keek ik Modern Family en even later kwam de postbode een erg leuk pakketje brengen, met onder andere deze poster.

Vrijdag

Vrijdag deed ik mijn best om Nomi wat meer fruit te laten eten. Ze vond mijn creatie erg grappig, maar ze wilde de mandarijn niet eens aanraken. Daarna gingen Nomi en Lenn weer lekker met elkaar spelen en wat hadden ze een lol. ’s Middags gingen we even de stad in, op zoek naar (zwem)kleding voor de lente en zomer. Maar we kwamen met lege handen thuis.

Zaterdag; daten!

Zaterdagochtend moest Bart werken en daarom nam ik Lenn mee naar peutergym. Voordat de gymles begon mocht Lenn daar ook even spelen. En toen de gymles startte, ging ik met Lenn even boodschappen doen. Toen we weer thuis waren ging Lenn lekker op tijd naar bed voor zijn middagslaapje, en daarna brachten we Nomi en Lenn naar mijn schoonouders. Bart en ik brachten spullen weg voor Stichting Babyspullen en daarna gingen we even naar de Primark.

Toen we klaar waren met shoppen gingen we sushi eten. Dat hadden we nog nooit eerder gedaan, maar het is ons erg goed bevallen!

Zondag; verjaardag

Zondag was mijn tante jarig en ’s ochtends wilde Nomi het cadeautje graag inpakken. Ondertussen waren Bart en Lenn aan het babyzwemmen, en ook Lenn haalde een diploma!

Na Lenns middagslaapje gingen we naar de verjaardag van mijn tante. Lenn vond het erg leuk dat er allemaal eten op tafel stond haha. En we hebben ons allemaal erg goed vermaakt!

Hoe was jouw week?

5 gedachten over “Dagboekje #245; zwemdiploma’s, Bert Visser en sushi-date

  1. Daniëlla schreef:

    Klinkt als een leuke week! Ik kijk ook elke week Modern Family, dat is een van mijn favo series. Zaterdag ga ik ook (weer) sushi eten, zo lekker! Moet ik alleen niet te vaak doen, want dan kom ik nooit van die vetrol af haha.

  2. Rachel schreef:

    Wat goed dat je sushi ook gelijk lekker vind, ik vond het na de vierde keer proberen pas lekker haha! leuk verslag en Modern family kijk ik eigenlijk niet.. oeps!

  3. MamaMinke schreef:

    Wat een leuke poster kreeg je met de post! Die wilde ik ook voor Luca maar toch (niet) gekocht. Het was idd heerlijk weer. En wat goed van Nomi van haar zwemdiploma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.