I LOVE … LEMON & LIMES BUBBLE BATH & SHOWER CREAM

Laatst vertelde ik jullie dat ik op school een presentatie heb gehouden over mijn stage, en als dank daarvoor, kreeg ik deze ‘bubble bath & shower cream’. Helaas heb ik geen bad, dus ik kan niet testen hoe dit product als badschuim is, maar ik heb hem wel onder de douche gebruikt.

Van de geur moet je echt houden. Het doet me denken aan mierzoete kauwgomballen, maar dat vind ik eigenlijk wel lekker. De structuur is gewoon zoals een gemiddelde douchegel, daar is niks bijzonders aan. Onder de douche vind ik hem wel heel erg fijn, het schuimt lekker en de geur is redelijk sterk, maar niet te sterk. Na het douchen ruik ik ook nog heel zoet en mijn huid wordt echt zacht van deze douchegel. 
I love … Lemon & Limes bubble bath & shower cream is onder andere te koop bij Douglas en kost € 6,95. 

24 gedachten over “I LOVE … LEMON & LIMES BUBBLE BATH & SHOWER CREAM

  1. Sara schreef:

    Oi dat lijkt me niets voor mij, haha. Ik hou eigenlijk niet van die hele zoete dingen 🙁 Andere dingen uit de collectie zou ik daarentegen wel graag willen proberen 🙂

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.