Inspiratie; gepersonaliseerde cadeaus voor vaderdag

vaderdag

Dit jaar valt Vaderdag op zondag 17 juni. Nog maar eventjes dus en dan is het zover. Maar wat is het altijd moeilijk om een leuk cadeau te vinden hè? Zelf vind ik gepersonaliseerde cadeaus altijd erg leuk en daarom ging ik daar eens naar op zoek. Vandaag deel ik de leukste dingen die ik heb gevonden!

Gepersonaliseerde Uno en kaartspellen

uno

Bart en ik spelen regelmatig samen spelletjes en Uno blijft één van onze favorieten. Dus toen ik op Webprint.nl zag dat ze daar een gepersonaliseerd Uno spel verkopen, wist ik meteen dat dat een perfect Vaderdagcadeau was! Je kunt vijf verschillende foto’s toevoegen. Ik heb gekozen voor twee foto’s van Lenn, twee foto’s van Nomi en een foto van ze samen.

speelkaarten foto

Je kunt ook kiezen om gewone speelkaarten te personaliseren. Ook hier kun je zelf foto’s toevoegen aan de kaarten, waardoor ze natuurlijk heel erg persoonlijk worden. En dat maakt ze een perfect cadeau voor Vaderdag!

T-shirt met foto

t-shirt foto

Ook leuk; een t-shirt laten bedrukken! Kleding is sowieso een populair cadeau voor mannen en zo maak je het lekker persoonlijk. Kies zelf een foto uit, laat hem afdrukken en klaar! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren t-shirts en verschillende ontwerpen. Als je het leuk vindt, kun je ook een tekst toevoegen!

Telefoonhoesje met foto

iphone hoesjes

Mocht je man of vader toe zijn aan een nieuw telefoonhoesje, dan is dat ook een heel leuk cadeau. Ook hoesjes kun je in verschillende webshops laten personaliseren, bijvoorbeeld bij Webprint!

Horloge met tekst

houten horloge

Dit was ons cadeautje van vorig jaar voor Bart. Hij wilde al langer een houten horloge en toen ik zag dat je deze kan laten personaliseren, was ik meteen fan. Ik liet er ‘Voor de liefste papa van de wereld’ opzetten, met twee hartjes eronder. Die staan natuurlijk voor Nomi en Lenn. Dit horloge bestelde ik bij Creativeuseoftechnology.nl.

Schort met naam

schort

Voor de vaders die houden van koken (of barbecueën) is zo’n gepersonaliseerd schort wel heel erg leuk. Deze heb ik bij Primera.nl laten bedrukken.

Pennenhouder

pennenhouder

Voor de vaders die op kantoor werken is een gepersonaliseerde pennenhouder erg gaaf. Deze heeft drie zijden, dus er kunnen drie foto’s aan toegevoegd worden. Deze pennenhouder kwam ik tegen op Webprint.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.